- Konu Sahibi elmali_turtam
-
ben ve eşim 2006 gitmiştik küçük ve çok güzel bir ada daha çok dinlenmek isteyenler için
B!TT€R;3140200 .!.:ben gecen sene gıttım. koç motelde kaldım.. resımlerını koyıyım ıstersen..
oncelıkle adadan bahsetmek ıstıyorum. ada da dövmecıler kıyafet satan yerler saca boncuk ören yerler fln war. peruk satan dukkanlar bıle war çok gzl bıyer
ama ben herkes gıbı sana ıyı yonlerını saymıyım. kotu yonlerını ve orda ne ile karşılaşıcağını soylıyım..
öncelıkle çoğu motel kandırıyo. 24 saaat sıcak su dıyenlerın yarısı yalan. akşam 6dan sonra su soğuk oluyo. tabı bu butun moteller için gecerlı diğil.
ve en buyuk sıkıntı merkezden uzak bolgelerde motellerın alt katında bakkallar war. bız 5ltrlık suyu 6 ytlye alıyoduk. sıgara bıle 2 katı fıyatına.
merkezde bım veltaş falan war. oradan alışverış yapman gerekıyo. ve buyuk bı sorun su sıkıntısı. çeşmeden akan suyla sakın çay falan yapmayın. bız yaptık pişman olduk çunku ada olduğu için çeşme suyu TUZLU. denızden sonra bıraz rahatlıyım tuzumu atıyım dıyosun ama işe yaramıyo cunku yıkandığın suda denız suyu
üşenmeden merkezın ılersındekı bım e falan gıdıp su alman gerekıyo.
benım kaldığım yere gelınce ben koç motelde kaldım.
çok ıyı karşıladılar iskeleden arabayla aldılar. merkezde yolu şaşırdık ömer abı yanı motelın sahıbı saolsun arabayla getırdı bızı.
çok tatlı ınsanlar bız 15 gun kaldık ama çok sevdık. motel rahatmı dıye sorarsan çok esıyo o sıcakda okadar cok rahatlıyorum kı
neyse ben resımlerı koyuyorum. hem awşada 5 yıldızlı otel falan bulmak kolay diğil ıstanbulda sıradan baktığın evlere orda konak vılla falan dıyolar
işte resımler.....
Birkere 1998 yilinda gittim birkerede 1996 yilinda ikidefada cok begenmistim oralari bizde bir pansiyonda kaldik sirin bir yer cok kücük ama deniz günes ve eglence istiyorsan orda hepsi var.
Lakin gecen sene 1 günlügne gittik ve hic begenmedim diyebilirim cok bozulmus ve asiri derece kalabalik o insanlar karinca gibi yani kafa dinleyecek bir yer istiyorsan tavsiye etmem.
Ayrica hersey dahil birtek beyaz saray oteli diye bir konaklama yeri var tabiki fiyatida biraz tuzlu.
Iyi tatillera.s.
ya kızlar avşa çok güzelde anam deniz otobüsü pahalı oluyo ya kişi başı 40 lira oha falan oluyo insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?