- Konu Sahibi hxuxzxuxngxuxlxux
öncelikle selamlar ilgilenirseniz çok sevinicem.arkadaşım zor durumda ve ne yapılabilir bilmiyorum bundan 5 ay önce eşini kalbinin yanından bıçakladı ama derin değil sadece bir dikişlik yara eşi şikayetçi olmadı kamu davası olarak mahkemeye çıktı eşi arkadaşım katılmadı evden uzaklaştırma yerine psikolojik tedavi vermiş hakim ama asıl rahatsız olan eşi oda doktora gitti ve ilaç vermiş iki tane kullanmıyo adam evde sürekli bir baskı arkadaşıma suçlamalar çete üyesisin uyuşturucu kullanıyosun mahalledeki insanlara bundan uzak durun falan ailesi olmadığından gidicek yeride yok üç çocuğu var arkadaşım dava açtı boşanma davası boşanırsan cinnet getiririm hepinizi öldürürüm tehditleri görüştüğü arkadaşlarınıda öldürürüm falan adamın dengesi yok boşanma davasını duyunca iyice kaybetti kendini şimdi arkadaşımı ve çocuklarını eve kilitleyip işe gidiyo aç bırakıyo bu gibi şu zamanda olmayacak işkenceler manevi olarak arkadaşım kendine zarar verme derecesine geldi buna yapılacak bişey varmıdır lütfen bu konuda yardım istiyorum herkesten..teşekkür ederim şimdiden