Merhaba arkadaşlar, konunun yeri burası değildir sanırım ama çok acil olduğu için buraya yazıyorum,önümde kısıtlı bir gün var avukat arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? konuya gelirsek arkadaşlar internet benim üzerime ,2008 senesinde biz ailecek istanbuldan akdenizde bir şehire taşındık , taşınırken interneti kapattırmaya gittim,dönem borcunu ödediğim halde bana hattımı kapatamayacaklarını çünkü borç göründüğünü söylediler bende hemen yandaki vezneden o borcu ödedim,aldığım makbuzla da hattı kapattırdım,1 ay sonra akdenizde ttnet de tekrar hat açtırdım ve sorunsuz olarak 4yıl kullandım dönem borçlarımı falanda hep yerine gidip ödedim,2012 yılında istanbula geri taşınma durumu çıkınca hattımı nakil ettirdim,nakil için merkeze gittiğimde de hiç bir borç görünmüyordu, bana dün bir zarf geldi tebligat zarfı yazan şu 01.08.2008 tarihinde iptal edilmiş olan xxxxxx hesap numaralı ttnet hizmetinize ait gecikme bedeli hariç xx tl borç bulunmaktadır, şu tarihe kadar ödenmezsa yasal işlem yapılacaktır vs. şimdi lütfen bana akıl verin yardımcı olun, ben müşteri hizmetlerini aradım ilgilenmediler, bilgimiz yok dendi kapatıldı, ben hattı kapattırırken para ödedim, bir borç olsa hat açılırken görünmezmiydi? hat hep benim üstüme olduğu için adres bilgime ulaşamamaları imkansızdı ,düzenli fatura geliyor neticede , bukadar sene böyle birşeyi neden kimse söylemedi, ben şimdi ne yapabilirim bana yol gösterirmisiniz? borcu ödemelimiiyim, yasal bir işlem yapabilirmiyim haklı olduğumu nasıl kanıtlarım