- 27 Eylül 2010
- 1.625
- 2.040
- 358
- 45
şu anda eşimin üzerinde 32 binliralık iki kredi ve 30 bine yakında 4 adet kredi kartı borcu bulunmakta..maaşının 4 te birinde icra var yanlız her biten borçtan sonra gelen banka tüm hakları istiyor ve eşim her defasında ayrı bir dava açmak zorunda kalıyor.evimiz kira çocuğumuz okula gidiyor bende elimden geldiğince dışarıya iş yapıyorum ama aldığınla anca pazar masrafını çıkarabiliyorum bazen o bile olmuyor bu durumda tabiki her defasında mahkemeye vermekte bizi zorluyor.öğrenmek istediğim iki şey var..biri her gelene bu davayı açmak zorunda mıyız çünkü bu ay yine 4 te 1 den fazla parayı kesmişler bu durumda kirada veremiyoruz.ikicisi de sırada bekliyenler faizi beklediği yıl boyumu uygular yoksa bir defa uygulayıp o şekilde mi sırada bekler..özür diliyorum bir şey daha geldi aklıma onuda soruyorum.eve haciz kalktı deniliyor ama bize iki bankadan geldiler ancak birşey almadılar ama telefonla arıyarak yada mesaj çekerek işlemlerimizin devam ettiğini ve en kısa sürede haciz uygulanacığını söylüyorlar bu durumda eve geldiklerinde hangi eşyaları alabilirler..biraz uzun yazdım umarım açıklayabilmişimdir sorularımı cevaplarsanız çooooooook sevinirim tüm avukat arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Son düzenleme: