Avukat arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Zeze34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
194
542
103
Merhaba hanımlar konuyu cok sevdigim bir arkadaşım adına açıyorum.
Arkadaşım 7 senelik evli eşi evlenirken ondan bipolar bozuklugu oldugunu saklamıs . Bilmeden evlenmis. Çok dengesiz biri çocuklarına babalık yapmıyor .sürekli borca giriyor ve arkadaşım odemek zorunda kaliyor gene ilaclarını bırakmıs ve çok kotu durumda doktora gitmiyor. Kız artik boşanmak istiyor .
Sorumuz şu bu adam bipolar oldugu icin ondan nafaka harici hicbir mal talep edemiyormus avukat oyle demis. Evleri falan var bir kaç tane . Bu dogru mu adam malulen emekli oldu iki ay önce . En azından bir ev alamaz mi?

Merhaba hanımlar konuyu cok sevdigim bir arkadaşım adına açıyorum.
Arkadaşım 7 senelik evli eşi evlenirken ondan bipolar bozuklugu oldugunu saklamıs . Bilmeden evlenmis. Çok dengesiz biri çocuklarına babalık yapmıyor .sürekli borca giriyor ve arkadaşım odemek zorunda kaliyor gene ilaclarını bırakmıs ve çok kotu durumda doktora gitmiyor. Kız artik boşanmak istiyor .
Sorumuz şu bu adam bipolar oldugu icin ondan nafaka harici hicbir mal talep edemiyormus avukat oyle demis. Evleri falan var bir kaç tane . Bu dogru mu adam malulen emekli oldu iki ay önce . En azından bir ev alamaz mi?
Nikahta Hastalikta sağlıkta .... eş olarak kabul ediyor musunuz diye soruldugu icin saglik sorunlari yuzunden bosanma olmuyor diye biliyorum. Evlilikten sonra edinilmis mallarda hak iddia edebilir.

Nikahta Hastalikta sağlıkta .... eş olarak kabul ediyor musunuz diye soruldugu icin saglik sorunlari yuzunden bosanma olmuyor diye biliyorum. Evlilikten sonra edinilmis mallarda hak iddia edebilir.
Oncelikle tesekkurler cevapladıginiz icin ancak ortada çocuk var ve adamın akıl saglıgı yerinde degil çocuklar icin satılamaz şerhi de mi koyduramaz .

Avukat maddi manevi tazminat isteyemez olarak söylemiş onu evle arabayla alakası yok

Oncelikle tesekkurler cevapladıginiz icin ancak ortada çocuk var ve adamın akıl saglıgı yerinde degil çocuklar icin satılamaz şerhi de mi koyduramaz .
Akil sağlığı yerinde degil diye bir durum varsa oncelikle bunu belgelemek gerekiyor. Dogru bilmiyor olabilirim bildigim kadarini yazacagim. Sanirim savcılığa gidip durumu anlatip vasi davasi acmasi gerekli. Savci emriyle akil sagligi yerinde mi diye evden alinip (gerekirse zorla) muayeneye götürülür. Gerçekten akil.sagliginda bir sey varsa eşi vasisi olur. Mallari satamaz devredemez.

Baska bir avukat bulsun,
Yanlis yonlendirmis,mal talep edebilir,hatta evliyken mallara serh koydurabilur borclanma yetkisini kisitlatabilir,zaten hastalığını sakladigi icin razminat alabilir

Bipolar bı insan akıl sağlığı yerinde değil şeklinde damga yemez ...

Back
X