• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Konumu okuyabilirsiniz ibret olsun diye dün gece açmıştım. Bence acele edin bir miktar yani iki günde yapım demiyorum ama işi uzattıkça insanın adım atamama riski de artıyor, bir şekilde sindiriliyorsunuz. Biz kadınlar olarak çok güçlüyüz aslında ama erkeklere kendimizi yediriyoruz hep.
Bende tam sizin konunuzu okuyordm ama size ait oldugunu bilmiyordum. Sizede geçmiş olsun ?şikayetci olun? Size aldırdıgı eşyaların parasını ödesin. Borçları siz ödemek zorunda kalmazsınız. Piyasada suan çok var böyle pislik. Bi kaç kez tvde de denk geldim. Peşine düşün zarar etmezsiniz.

Bende tam sizin konunuzu okuyordm ama size ait oldugunu bilmiyordum. Sizede geçmiş olsun ?şikayetci olun? Size aldırdıgı eşyaların parasını ödesin. Borçları siz ödemek zorunda kalmazsınız. Piyasada suan çok var böyle pislik. Bi kaç kez tvde de denk geldim. Peşine düşün zarar etmezsiniz.
İşte genelde hep nakit verdiğim için havale vs yapmadığım için elimde somut bir delilim Yok. Keşke diyorum en azından alınan şeylerin fişlerini saklasaydım. Ama işte kimin aklına gelir Böyle pislik

İşte genelde hep nakit verdiğim için havale vs yapmadığım için elimde somut bir delilim Yok. Keşke diyorum en azından alınan şeylerin fişlerini saklasaydım. Ama işte kimin aklına gelir Böyle pislik
Sizdeki de deli cesaretiymiş ama bu devirde nasıl guvenmişsinz böyle

Oldu çok oldu hemde ama bilmiyorm oalyın etkisinden midir nedir ileriyi göremiyorum napıcam bundan sonra diye dövünüp duruyorm. Yaşım küçük. Ne biliyim yaa
Boşanıp ailene döneceksin. Çalışıp ayaklarının üzerinde duracaksın. Koca parasına tamah ettiğiniz sürece çok özür dileyerek söylüyorum böyle it yerine konursunuz. Yaşın küçğk madem zerre düşünme. Bi meslek edin hayatına devam et.

Boşanıp ailene döneceksin. Çalışıp ayaklarının üzerinde duracaksın. Koca parasına tamah ettiğiniz sürece çok özür dileyerek söylüyorum böyle it yerine konursunuz. Yaşın küçğk madem zerre düşünme. Bi meslek edin hayatına devam et.
Öyle yapıcam zaten. Bana evlendiktem sonrada devam edebileceğimi söylemişti kandırdı.

Kızlar meraba bana yardımcı olur musunuz ? Durumu biliyorsunuz zaten. Bu kişi kendini temize çekmek için iftiralar atms üzerime. Dava falan acıcam para ödemesi için falan neler lazım. 6 ay önceside darp raparu almıstm içinde kasten yaralamada var bi akıl verin

Back
X