- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
merhaba ,yıllar önce bir konu acmıstım bu ıle alakalı..
yıllar once 2008 yazında bir katiplik sınavına gırdım ,sınavı kazandım mülakata gırdım ,elendim..
evlendım sehır degıstırdim , 2008 araıkta arandım..
benı zamanında bırıncı yedek yaptıklarını .atamamın da bı şehre yapıldıgını hemen söylenen evrakalrı hazırlayıp ertesı gunu o şehirde olmamı söyledıler. tamam dedim ertesi günü gittim ..
evrakları teslım ettım .Ankara dan onaydan gecıp işe baslayacagımı soyledıler..
yılbası tatılı ıcın yasadıgım sehre geldım. beklıyorum beklıyorum kımse aramadı
daha snra aılem de sınava gıttıgım ılk adlıyeden ogrendı kı durumu 'onay'dan gecememişim
bu arada sabıka kaydım vs yok.
oradakıler kızınızın hakkı yenıldı dıye tel acmıslar..bizi şok tabi..
atandıgım adlıyeyı aradım ,evraklarımı ıstedıgım ama sonuc yok..normalde 3 dakıka da 90 kelıme yazılmalı ..
oradan denılen sey de ,siz 98 yazmıssınız ama o oyle degıl aslında 89 yazmıssınız dendı .
1 harf yani.
inanmadım tabi ki..
sonra kapattım gıttı konuyu ..
daha snra bu 'fetö'olayı patladı ve benım atandıgım sehırden 45 kısıyı cıkarmıslar.
agustos ayında atandıgım sehre gıdıp suç duyurusunda bulunup dilekce verdım.
önce adli idari birimden ,inceelenmesi icin.daha sonra da terör suçlarından ^fetö^baglantısından süphelenıyorum dıye.
en son ^bimer ^diye bır sıteden de sıkayet ettim.
dahası ne yapayım?
ben aslında unuttum gıttı yıllar gectı üstünden..ama aılem üstüne düş diyor .
daha ne yapayım ?
belkı cıdden 89 yazmısımdır dıyorum ama kımse ınanmıyor yok canım dıyor nasıl olur neden mulakata gıresın dıyor ..
aklıma takılıyor arada ,szce birşey cıkar mı ?
yıllar once 2008 yazında bir katiplik sınavına gırdım ,sınavı kazandım mülakata gırdım ,elendim..
evlendım sehır degıstırdim , 2008 araıkta arandım..
benı zamanında bırıncı yedek yaptıklarını .atamamın da bı şehre yapıldıgını hemen söylenen evrakalrı hazırlayıp ertesı gunu o şehirde olmamı söyledıler. tamam dedim ertesi günü gittim ..
evrakları teslım ettım .Ankara dan onaydan gecıp işe baslayacagımı soyledıler..
yılbası tatılı ıcın yasadıgım sehre geldım. beklıyorum beklıyorum kımse aramadı
daha snra aılem de sınava gıttıgım ılk adlıyeden ogrendı kı durumu 'onay'dan gecememişim
bu arada sabıka kaydım vs yok.
oradakıler kızınızın hakkı yenıldı dıye tel acmıslar..bizi şok tabi..
atandıgım adlıyeyı aradım ,evraklarımı ıstedıgım ama sonuc yok..normalde 3 dakıka da 90 kelıme yazılmalı ..
oradan denılen sey de ,siz 98 yazmıssınız ama o oyle degıl aslında 89 yazmıssınız dendı .
1 harf yani.
inanmadım tabi ki..
sonra kapattım gıttı konuyu ..
daha snra bu 'fetö'olayı patladı ve benım atandıgım sehırden 45 kısıyı cıkarmıslar.
agustos ayında atandıgım sehre gıdıp suç duyurusunda bulunup dilekce verdım.
önce adli idari birimden ,inceelenmesi icin.daha sonra da terör suçlarından ^fetö^baglantısından süphelenıyorum dıye.
en son ^bimer ^diye bır sıteden de sıkayet ettim.
dahası ne yapayım?
ben aslında unuttum gıttı yıllar gectı üstünden..ama aılem üstüne düş diyor .
daha ne yapayım ?
belkı cıdden 89 yazmısımdır dıyorum ama kımse ınanmıyor yok canım dıyor nasıl olur neden mulakata gıresın dıyor ..
aklıma takılıyor arada ,szce birşey cıkar mı ?
Son düzenleme: