- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
şöyle ki.. 3 dakıka da verılen metınden 90 kelıme yazıcaksınız o zaman sınavı gecmiş oluyorsun89-98 Sayilarinin bi onemi mi var,yoksa basit bi yazim hatasindan mi bahsediliyo anlamadim ?
şöyle ki.. 3 dakıka da verılen metınden 90 kelıme yazıcaksınız o zaman sınavı gecmiş oluyorsun
en ılk önce 98 yazmısken bakanlıkta 89 yazmıs cıktım..
kı ozaman benı neden aylar sonraaaaa arayıp atama yapıyorsunuz gel dıyorsunuz falan fılan.
bunu yaptık ,evraklarım bakanlıkta ınceleme de.Baya uzun yıollar geçmiş o zamanki sınavın kayıtları tutuluyor mu ona bakmak lazım. Öncelikle sınava girdiğiniz birimden sınava girdiğiniz tarihteki sınav sonucunu isteyin yazılı olarak. Oradan gelen yazıya göre hareket edebilirsiniz.
mahkeme acayım mı kı bır suru suc duyurusunda bulundum .onun sonucuna gore yapayım dedım .Mashkeme acmaniz gerekiyor bunun icin benim mulaskatta elenen ve mahkeme acip yerlesen cok tanidigim var ,kolay gelsin
Atandiginiza dair resmi belge var mi elinizde?
Atandiniz-atanamadiniz konulari sadece telefonda konusuldu sanirim,
Belge yoksa ,tum bu konusmalar telefonda yapildiysa yani resmi yazismalar yapilmadiysa iddialariniz kanitlanabilirlik acisindan zor cunku uzerinden uzun yillar gecmis.Hakkinizin yenilip yenilmediginin ayrimini yapmak çok güç.
Sahsi fikrim olumlu bi sonuc cikmayacagi yonunde, cunku siz kayitlara 89 kelime yazdi diye gectiyseniz ki oyle gorunuyo, normal olarak elenmis kategorisine giriyosunuz.
hayır atandı evragını gördum ben ..atandıgım şehre gidince orda cunku dılekce yazdım ayrıyetten atanma kagıdını ımzaladım.kabul edıyorum gıbı bırseydı.
ben kayıtlara 98 yazdım dıye gectı cunku ılk adlıye de mulakata gırdım sonra Ankara atamamı yapmıs 3 ay sonra baska bı sehre atamıs ..evrak gormeden nasıl atadılar kı.
ben zaten bırsey cıkacagını sanmıyorum .ama ya tutarsa hesabı.
Epey karmasik bi durum.
Resmi olarak yapilmis bi atamayi sonlandirmak icin nasil bi dayanak gosterdiler acaba bunu bilmek gerekiyo.
Bence siz tecrubeli bi avukattan yardim alin.
Umarim en hayirli sonucu alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?