Avukat arkadaslar yada bılenler???

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
herkese merhaba
Yazın havaalanında aracımla esımı aldım gıderken arabama bırı yumruk attı. Noldu demeye kalmadan yumruk attı esıme. Hakaret edınce orda bır kaos oldu polisler vs ayırmaya calıstı ne oldugunu anlamadık bıle.
Güya ayagının üzerinden gecmısız. Aracım jeep ve kaç tonluk arac. Elbettekı yalan ki raporda boyle olmadıgı yazılı.
Neyse mahkeme karar vermıs cezaya sebep olck bır durum olmadıgına bu kişinin bahsettıgı gibi bır durumu yasamadıgına delil olmadıgına vs diye.
Karsı dava hakkımız olsada bız acmadık ugrasmadık. Ancak karsı taraf ıtıraz etmiş. Sucsuzken suclu durumuna dustuk. Bu durumda ne olabılır? Yanı ne gerekceyle karsı taraf ıtıraz edecekki?? Aradılar uzlasmak istyomusunuz dedıler evet dedık karsı tarafa ulaşamamıslar.
Bu işin sonu ne olur yasayan yada bılen bırı varmı

Arkadaslar bır fıkır verın ya.
Adamın ayagının uzerındn araba gecmedıgıne daır rapor var. Mahkemede davaya sebep olcak bırsey yok dıyor. Adam hangı gerekce ıle karara ıtıraZ etmıs olabılırki.

Tam bilmiyorum. Şu an uyduruyorum ama sizde psikolojimiz bozuldu ve iş kaybına neden olduğu için anlaşmaktan vazgeçtik diyebilirsiniz belki.
Çok çok geçmiş olsun.

Karara itiraz etmek icin bir gerekce yazmayadabilir ,,karari yerinde bulmuyorum,,,demesi bile yeterli
Suan ne asmada olay
Itiraz icin incelemede mi dosya
Biraz karisk yazmissin canim
Uzlasma icin gec kalmadiniz mahkeme karar ermediyse henuz
Bu sefer kendisine ulasip uzlasabilirsiniz ama
Sizden maddi.bir talebi olabilir bunun karsiliginda uzlasbilir

Keike karşı dava açsaydınız. Ben olsam uzlaşma yoluna gitmem. Darp var çünkü.

Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta itiraz etmiş. Bunun sizin haklılık veya haksızlığınızla alakası yok.
Karşı taraf kanuni tüm yolları tüketmek istemiş. Yani eski davanın devamı niteliğinde.
İtiraz etmesinin sizi suçlu duruma soktuğu da yok. Ayrıca uzlaşma talebine niye evet diyorsunuz ki. Bunu itirazında belirtebilir.
Haklıysanız ki ilk derece mahkemesi de zaten sizin lehinize karar vermiş, sorun edecek bir şey de yok ortada.

Bir üst mahkemede kararı yerinde bulur üzülme.
Itiraz etmesi sizi haksız kılmaz son şansını denemiş işte.

Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta itiraz etmiş. Bunun sizin haklılık veya haksızlığınızla alakası yok.
Karşı taraf kanuni tüm yolları tüketmek istemiş. Yani eski davanın devamı niteliğinde.
İtiraz etmesinin sizi suçlu duruma soktuğu da yok. Ayrıca uzlaşma talebine niye evet diyorsunuz ki. Bunu itirazında belirtebilir.
Haklıysanız ki ilk derece mahkemesi de zaten sizin lehinize karar vermiş, sorun edecek bir şey de yok ortada.
Anlıyorum cok acıklayıcı olmus tesekkur ederım.
Pekı uzlasmaya evet dememızın bır eksı yanı var mıdır? Bu noktada hata mı ettık

Kaç tonluk jeepiniz var madem, bi zahmet gidip avukata danışacak paranız da olsun:KK51:

Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!

uzlaşmayın para kopartmak istiyorlar.
ona vereceğime şöyle dişli bir avukat tutar şikayetçi olurdum.

Karara itiraz etmek icin bir gerekce yazmayadabilir ,,karari yerinde bulmuyorum,,,demesi bile yeterli
Suan ne asmada olay
Itiraz icin incelemede mi dosya
Biraz karisk yazmissin canim
Uzlasma icin gec kalmadiniz mahkeme karar ermediyse henuz
Bu sefer kendisine ulasip uzlasabilirsiniz ama
Sizden maddi.bir talebi olabilir bunun karsiliginda uzlasbilir
Mahkeme davaya teskıl edecek bır durum olmadıgını soyledı ve bıze dava acabılır dedı. Karsı tarafa ıse bahsedılen durumun olmadıgını delillerle belirlendiği ifade edılmiş kararda.

Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!

konu jeep in kaç tonluk olması değil ki

adliyeye intikal etmiş bir olayda profesyonel yardım almayıp umumi bir siteden teknik bilgi istemeniz

Sen demedin mi uzlaşmak için aradılar diye ? İnsan ne sebeple yumruk attığı biriyle uzlaşmak ister ?

adam değil de uzlaştırma bürosu aramıştır

ama bence olayda adam aracı heybetli görüp orada çıngar çıkarıp para almak istemiş

alamamış şimdi de işlemler devam ediyor

Back
X