- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
adam değil de uzlaştırma bürosu aramıştır
ama bence olayda adam aracı heybetli görüp orada çıngar çıkarıp para almak istemiş
alamamış şimdi de işlemler devam ediyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam değil de uzlaştırma bürosu aramıştır
ama bence olayda adam aracı heybetli görüp orada çıngar çıkarıp para almak istemiş
Hee olabilir, ben karşı taraf aramış gibi anladım ..adam değil de uzlaştırma bürosu aramıştır
Tamam ben farklı anladımUzlasmak için onlar degıl mahkemeden gorevli bırı arıyor
Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!
Niye uzlaşıyorsunuz onu anlamadım da eden sonuca itiraz eden o. Siz haksız değilsiniz saldıran o adam neden uzlaşıyorsunuz. Polis o gün tutanak tuttu ise ayrıca raporda da adama bişey olmadığı belli ise size bişey olmaz. Korktuğunuz neUzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adına
Bılmeyınce ınsan akıl da edemıyor dogrusu. Haklısonız aslındaNiye uzlaşıyorsunuz onu anlamadım da eden sonuca itiraz eden o. Siz haksız değilsiniz saldıran o adam neden uzlaşıyorsunuz. Polis o gün tutanak tuttu ise ayrıca raporda da adama bişey olmadığı belli ise size bişey olmaz. Korktuğunuz ne
Sanmıyorum aslında ıyı bır avukatı var saygın mesleklerden bırıne sahıp ama o gun psıkolojıknolarak kötü bır ızlenımı var anlayamadık hıc. Ne yapmakmistıyor vsBöyle carpısma numarası yapıp arabaları ya da cantaları calıyorlarmış. Belki de o gün bunu yapacaklardı basımız oldular belki çete bunlar. Siz cok da üstelemeyin
n bela olmasınlar.
Sanmıyorum aslında ıyı bır avukatı var saygın mesleklerden bırıne sahıp ama o gun psıkolojıknolarak kötü bır ızlenımı var anlayamadık hıc. Ne yapmakmistıyor vs
Cok sasırdım suan . Ama zaten dava takıpsızlık almıs. Kişi bahsettıgı durumu yasamamıs. Ayahının uzerınden arac gecmemıs.. vs vs.. uzlasınca zaten takıpsızlık karraı alan bu dosyada ne için para verilecekki?Bu gibi durumlarda savcı dava dosyasını arabulucuya gönderir. Onlar da taraflar arasındaki çelişmeyi halletmeye çalışırlar. Uzlaşmak para demek bilginiz olsun. Yine söylüyorum ben olsam uzlaşmam.
+1000000000000000000Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!
Uzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adına