Avukat arkadaslar yada bılenler???

adam değil de uzlaştırma bürosu aramıştır

ama bence olayda adam aracı heybetli görüp orada çıngar çıkarıp para almak istemiş

alamamış şimdi de işlemler devam ediyor
Hee olabilir, ben karşı taraf aramış gibi anladım ..

Doğru tespit ,yorumumda Onu ifade etmeye çalıştım fakat konu sahibi anlamadı ..

Her yer kamera , nasıl adamın ayağının üzerinden geçilmiş mi geçilmemis mi tespit edilemiyor .üstelik sözde mağdur taraf ,birde yumruk atmış ..Çok karışık ,bu dava uzar ..

Teşekkür ederim.

Uzlaşma demek siz bir miktar para vericeksiniz onlarda itirazdan vazgeçicek bence salaklık etmişsiniz keşke evet demeseydiniz de uğraşsaydı. Zaten mahkeme delil yetersizliğinden olumsuz karar verecek ne uzlaşması? Para koparmaya çalışıyor belli ki

Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!

Ben de jeepinizle hava atıyorsunuz demedim. Madem böyle bir araç sahibisiniz, avukata danışacak durumunuz da olmalı diye düşündüm. Kısaca "Danışma ücrete tabidir." dedim.

Bu forumda illa ki avukatlar var ama hiçbiri hukuki bilgi paylaşımında bulunmak için üye olmamıştır eminim.

Uzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adına
Niye uzlaşıyorsunuz onu anlamadım da eden sonuca itiraz eden o. Siz haksız değilsiniz saldıran o adam neden uzlaşıyorsunuz. Polis o gün tutanak tuttu ise ayrıca raporda da adama bişey olmadığı belli ise size bişey olmaz. Korktuğunuz ne

Niye uzlaşıyorsunuz onu anlamadım da eden sonuca itiraz eden o. Siz haksız değilsiniz saldıran o adam neden uzlaşıyorsunuz. Polis o gün tutanak tuttu ise ayrıca raporda da adama bişey olmadığı belli ise size bişey olmaz. Korktuğunuz ne
Bılmeyınce ınsan akıl da edemıyor dogrusu. Haklısonız aslında

Böyle carpısma numarası yapıp arabaları ya da cantaları calıyorlarmış. Belki de o gün bunu yapacaklardı basımız oldular belki çete bunlar. Siz cok da üstelemeyin
n bela olmasınlar.

Böyle carpısma numarası yapıp arabaları ya da cantaları calıyorlarmış. Belki de o gün bunu yapacaklardı basımız oldular belki çete bunlar. Siz cok da üstelemeyin
n bela olmasınlar.
Sanmıyorum aslında ıyı bır avukatı var saygın mesleklerden bırıne sahıp ama o gun psıkolojıknolarak kötü bır ızlenımı var anlayamadık hıc. Ne yapmakmistıyor vs

Sanmıyorum aslında ıyı bır avukatı var saygın mesleklerden bırıne sahıp ama o gun psıkolojıknolarak kötü bır ızlenımı var anlayamadık hıc. Ne yapmakmistıyor vs

o zmaan siz de profesyonel destek alın avukat ile görüşün

bu arada şimdi aklıma geldi

yıllar önce babamın ayağından araba geçmiş

kenarda karşıdan karşıya geçmek için beklerken

otomobil ama sonuçta onların da en küçüğü 1,5 ton

hiçbir şey olmamış yere bile düşmemiş

ama çarşı içinde insanlar görmüş tanıdıklar vs de varmış

adama hemen doktora götürtürmüşler film vs hiçbir şeyi yokmuş

sonra adam eve bırakmış evet bir hasarı olmamış ama ayağından geçmiş ki ayağında da bildiğiniz deri ayakkabı var

belki adamın da cidden ayağına sürtmüştür vs o da bu duruma aldırış etmediğinizi düşünüp sinirlenmiştir

Bu gibi durumlarda savcı dava dosyasını arabulucuya gönderir. Onlar da taraflar arasındaki çelişmeyi halletmeye çalışırlar. Uzlaşmak para demek bilginiz olsun. Yine söylüyorum ben olsam uzlaşmam.

bundan birkaç sene önce birkaç dediğim 20 sene önce filan annemde bizim arabayla ayağımdan geçmişti. şişme vs olmamıştı ama baya baya acımıştı =)

konuya gelirsek adama karşı dava açabilirsiniz size saldırdığı için neticede yumruk atmış. dahası ilk davanın sonucuyla iftira davasıda açabilirsiniz.

Bu gibi durumlarda savcı dava dosyasını arabulucuya gönderir. Onlar da taraflar arasındaki çelişmeyi halletmeye çalışırlar. Uzlaşmak para demek bilginiz olsun. Yine söylüyorum ben olsam uzlaşmam.
Cok sasırdım suan . Ama zaten dava takıpsızlık almıs. Kişi bahsettıgı durumu yasamamıs. Ayahının uzerınden arac gecmemıs.. vs vs.. uzlasınca zaten takıpsızlık karraı alan bu dosyada ne için para verilecekki?

Havaalaninin her yeri kameradir. Kamera kayitlarini istetin. Oyle ayagimi ezdi deyip sava acmak olur mu?

neden uzlaşıyosunuz ki sonuçta herşey raporda sabit. üzerinden geçmemişsiniz.

Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!
+1000000000000000000
Sırf bu yorumu yapmak için oturum açtım.

Uzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adına

E ara bulucu sizi tekrar arayıp karşı tarafa ulaştık uzlaşmayı kabul etti x saatte adliyede buluşalım imzalar için derse biz vazgeçtik der gitmezsiniz okadar...
Onlarda dosyayı kapatır.

Zaten ilk mahkeme sizin lehinize adamın itiraz hakkı var bunu kullanmış sizi suçlu duruma düşürmez merak etmeyin uzlaşmaya gitmeyin adam taleplerle gelebilir sizin gözünüzü korkutup bsyler koparmaya çalışabilir zaten kusurlu olsaydınız ilk mahkeme aleyhinize sonuçlanırdı
sizi arayanlar ara bulucu olarak görevlendirilenler
istinafa başvurur o da kısa sürede açıklanır muhtemelen suçsuz bulunur aklanırsınız

Back
X