Avukat arkadaşlar yardım edebilir misiniz?

Kesinlikle ortakli mal iyi degi.Davanin adi simdi aklima geldi "izalei suyu" davanin adi boyle arastirin.
Onlar odeyemezse siz en dusuk bedelden odeyerek hisselerini alabiliyorsunuz.
Tabisi o davaya bu işin çakalı olan kişiler girmezse. Bu davaları takip eden ve ihaleye giren gruplar var ve maalesef çok düşük bedelle alma ihtimali düşük.

Tabisi o davaya bu işin çakalı olan kişiler girmezse. Bu davaları takip eden ve ihaleye giren gruplar var ve maalesef çok düşük bedelle alma ihtimali düşük.
Onu bilmiyordum mesela ben ogrenmis olduk.Zaten avukata danisacakmis :)
Nickini niye degistirdin diyorum Ataturk vardi ama burbuk kim :) karistirmiyorum degilmi :/

Son düzenleme:
Avukat araştırmaya başladık. Sanırım ilk olarak hissedarlar arasında ihale yapılıyormuş ama konunun uzmanı olan bir avukat bulmadan bundan emin olamayacağız. Bir de biz bu avukatı evin olduğu şehirden mi bulmaliyiz. Davayı o şehirde açmamız gerekiyormuş galiba aldığımız bilgiye göre.

Onu bilmiyordum mesela ben ogrenmis olduk.Zaten avukata danisacakmis :)
Nickini niye degistirdin diyorum Ataturk vardi ama burbuk kim :) karistirmiyorum degilmi :/
Umarim iş başkalarının ihaleye girmesine gerek kalmadan sonuçlanır. Kadını evden çıkarmak için buldukları çözüm korkutucu çünkü. Bir an önce çözmeye çalışacağız.

Umarim iş başkalarının ihaleye girmesine gerek kalmadan sonuçlanır. Kadını evden çıkarmak için buldukları çözüm korkutucu çünkü. Bir an önce çözmeye çalışacağız.
Ilk ihale hissedarlara aciliyorsa paraniz cebinizde olsun.Niyetiniz guzel bem eminim o ev sizin olacak.

Back
X