• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaşlar yardım edin...hapis cezası

Sunu sormak istiyorum,siz hic bir sy yapmadiginiz halde sadece dovmeye geldiler diyen iki sahit icin hapis cezasi almazsiniz.kanit,darp yokken.nasil yani?

Korkma en fazla para cezası alırsın bişi olmaz..

Ya yanlış anlamadı isem Hakim zaten nihayi kararı vermiş, gerekçeli kararı yazdırmış ve temyiz aşamasında. Bu aşamadan sonra iş yargıtaya kalıyor. ama siz gerekçenizi , yani temyiz dilekçenizi çok iyi bir şekilde hazırlayınız. Normalde birden fazla kişi ile tehdit 2 yıldan başlar ve indirim olur o da 1 yıl 8 ay ve HAGB verilir. HAGB yi istediğiniz takdirde tabi. Ama hakim direk 2 yıl 1 ay neden verdi, sabıka mı vardı veya neydi anlamadım ben. dediğim gibi Yargıtay bozarsa bozar artık...

bende şunu merak ettim şans eseri gitmişsiniz köyünüze neden sizin tarlanıza bir şey ekmeleri bu adar rahatsız etti sizi siz kullanıyor muydunuz o arsayı?

Sunu sormak istiyorum,siz hic bir sy yapmadiginiz halde sadece dovmeye geldiler diyen iki sahit icin hapis cezasi almazsiniz.kanit,darp yokken.nasil yani?
tehdıt daha buyuk bır sucmus sahıtlerı de oldururuz dedı demıs yanı gercekten dovsem daha az ceza alırmısım oyle bır adalet sıstemı ıste yargıtaydan kararın donmesını beklıyoruz ınsallah karar bozulur

Ya yanlış anlamadı isem Hakim zaten nihayi kararı vermiş, gerekçeli kararı yazdırmış ve temyiz aşamasında. Bu aşamadan sonra iş yargıtaya kalıyor. ama siz gerekçenizi , yani temyiz dilekçenizi çok iyi bir şekilde hazırlayınız. Normalde birden fazla kişi ile tehdit 2 yıldan başlar ve indirim olur o da 1 yıl 8 ay ve HAGB verilir. HAGB yi istediğiniz takdirde tabi. Ama hakim direk 2 yıl 1 ay neden verdi, sabıka mı vardı veya neydi anlamadım ben. dediğim gibi Yargıtay bozarsa bozar artık...
avukatlar bıle sasırmıs durumda bu olaya sabıkamız felan yok bızde ona sasırıyoruz tehdıt sucundan ıkı yıl bır ay ve oratda tehdıt de yok cunku yalancı sahıtler var yalancı sahıtlerın ordaa olmadıgını kanıtlayamıyoruz

bende şunu merak ettim şans eseri gitmişsiniz köyünüze neden sizin tarlanıza bir şey ekmeleri bu adar rahatsız etti sizi siz kullanıyor muydunuz o arsayı?
bızım 25 yıldır kullandıgımız tarla nasıl rahatsız etmez ınsanı bızım de hakkımız var deyıp tarlanın tamamını surmus hakkı olmayan yerlerı de ama artık benım gozumde tarla felan yok alsınlar hepsı onların olsun ben bebegımı dusunuyorum

Enteresan bir şey olmuş, ama sen temyiz süreni kaçırma sakın. Dikkat et. Adresinle ilgili bir sıkıntın var ise git kalemden tebliğ al. Karar yüzüne okundu ise hemen 7 gün içinde temyizini yap. Ama dediğim gibi çok güzel bir dilekçe yazdır. Avukata, arzuhalcilere falan gitme. direk iyi ir avukat bul. yazdır.

Cok gecmis olsun... Inanin cok uzuldum. Ama henuz ortada bir sey yok merak etmeyin, siz sakin olun once. Ufak cocugunuz da varmis zaten. Peki sizin elinizde oranin size ait olduguna dair bir kagit ve o gun yasananlari goren bir tanik var mi ? Muhtemelen onemli bilgilerdir bunlar, arkadasa bunlari da ileteyim
bızım bır sahıdımız var ama onun uc tane tarla nın bıze aıt olup olmaması onemlı degılmıs musterek zaten aramızda gecen tartısma onemlı ceza mahkemesınde ben onun hayatını tehlıkeye sokmusum

Hukuk köşesine bende cevap yazdım da ne yaptınız? Süreyi kaçırmadınız inşallah!

alt tarafı bir tarla ve hala yeğen mahkemelik oluyor. değer mi .

Allah beterinden sakınsın.

Hukuk köşesine bende cevap yazdım da ne yaptınız? Süreyi kaçırmadınız inşallah!
yok zaman ıstedık gerekcelı karar yazıldıktan sonra temyız yapacagız yargıtayda durusma nasıl oluyor avukat ım var su an o yazacak temyız ı

Normalde Yargıtayda duruşma olmaz evrak üzerinden ilerler ama sizin olayda duruşma talep etme hakkınız da yok sınıra takılıyorsunuz çünkü. Avukatınız gerektiği gibi sizi yönlendirecektir. Burada da yazan arkadaşlar olmuş avukatlar ancak paranızı alır vs. diye. Avukatlar sizin haklarınızı savunur ve bu gibi durumlarda avukattan destek almazsanız ne yazık ki sizin konunuzda da olduğu gibi hak kaybına uğrarsınız. Avukatlar sizlerin paranızı değil emeklerinin karşılıklarını alırlar. Umarım buraya o sözü yazan üyenin asla avukata ihtiyacı olmaz!!!

Back
X