Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tehdıt daha buyuk bır sucmus sahıtlerı de oldururuz dedı demıs yanı gercekten dovsem daha az ceza alırmısım oyle bır adalet sıstemı ıste yargıtaydan kararın donmesını beklıyoruz ınsallah karar bozulurSunu sormak istiyorum,siz hic bir sy yapmadiginiz halde sadece dovmeye geldiler diyen iki sahit icin hapis cezasi almazsiniz.kanit,darp yokken.nasil yani?
avukatlar bıle sasırmıs durumda bu olaya sabıkamız felan yok bızde ona sasırıyoruz tehdıt sucundan ıkı yıl bır ay ve oratda tehdıt de yok cunku yalancı sahıtler var yalancı sahıtlerın ordaa olmadıgını kanıtlayamıyoruzYa yanlış anlamadı isem Hakim zaten nihayi kararı vermiş, gerekçeli kararı yazdırmış ve temyiz aşamasında. Bu aşamadan sonra iş yargıtaya kalıyor. ama siz gerekçenizi , yani temyiz dilekçenizi çok iyi bir şekilde hazırlayınız. Normalde birden fazla kişi ile tehdit 2 yıldan başlar ve indirim olur o da 1 yıl 8 ay ve HAGB verilir. HAGB yi istediğiniz takdirde tabi. Ama hakim direk 2 yıl 1 ay neden verdi, sabıka mı vardı veya neydi anlamadım ben. dediğim gibi Yargıtay bozarsa bozar artık...
bızım 25 yıldır kullandıgımız tarla nasıl rahatsız etmez ınsanı bızım de hakkımız var deyıp tarlanın tamamını surmus hakkı olmayan yerlerı de ama artık benım gozumde tarla felan yok alsınlar hepsı onların olsun ben bebegımı dusunuyorumbende şunu merak ettim şans eseri gitmişsiniz köyünüze neden sizin tarlanıza bir şey ekmeleri bu adar rahatsız etti sizi siz kullanıyor muydunuz o arsayı?
bızım bır sahıdımız var ama onun uc tane tarla nın bıze aıt olup olmaması onemlı degılmıs musterek zaten aramızda gecen tartısma onemlı ceza mahkemesınde ben onun hayatını tehlıkeye sokmusumCok gecmis olsun... Inanin cok uzuldum. Ama henuz ortada bir sey yok merak etmeyin, siz sakin olun once. Ufak cocugunuz da varmis zaten. Peki sizin elinizde oranin size ait olduguna dair bir kagit ve o gun yasananlari goren bir tanik var mi ? Muhtemelen onemli bilgilerdir bunlar, arkadasa bunlari da ileteyim
yok zaman ıstedık gerekcelı karar yazıldıktan sonra temyız yapacagız yargıtayda durusma nasıl oluyor avukat ım var su an o yazacak temyız ıHukuk köşesine bende cevap yazdım da ne yaptınız? Süreyi kaçırmadınız inşallah!