avukat arkadaşlar yardım lütfen

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
merhaba , daha önceki konularımdan bilen vardır belki çok sorunlu bir evliliğim var . yaklaşık 2 ay önce itişmeli kakışmalı çok büyük bir kavgamız oldu. dayağı ben yedim koca karakola şikayet etmiş. dilekçe vermiş. sonra geri aldı bende gidip ifade vermiştim .ve geri çekildi şikayet . fakat e devlette ceza mahkemesine bununla ilgili dava açılmış . ikimizde müşteki olarak çağrılmışız. şimdi nolucak ceza alırmıyız ki .

beni şikayet etmiş . yani iptal olmazmı bu olay şuan boşanmıyoruz. mutluluktan değil mecburiyetten

şuan çok kötüyüm tekrar canlandı yaşananlar gözümde birazdan eve gidicem . hiç istemiyorum . birde beni suçluyor aklınca

Kamu davasi acildiysa iptal olmaz diye biliyorum.

3 ya da 4 yil once de eltim sikayetci olmuştu kaynimdan . Daha sonra sikayeti geri cekti fakat kamu davasi acilmis. Para cezasi almisti.

Bişey olmaz, savcı ifadelerinizi alır sonra da kovuşturmaya yer olmadığı kararını verir. Taraflardan biri şikayetçi olmazsa bu süreçte olay kapanır. Ama siz bi darp raporu alıp şikayetçi olsaydınız keşke boşanacaksanız da eliniz güçlü olurdu.

Yani olayımız çok karışık Mahkeme birde para cezası keserse ki 2012 de bir davamız oldu hakim birdaha olursa 5000tl para ödersiniz dedi yılı nekadar dedi hatırlamıyorum 2 yıl içindemi dedi avukat varsa bu süreyi bilir beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Aynı sebeple mi mahkeme açılmıştı? Zamanaşımı suçun türüne göre değişir, hafif suçlar da yanılmıyorsam 5 ila 8 yıl arası birşeydi zamanaşımı süresi.
2012'deki davanızın yazılı örneği yok mu elinizde? Orada yazar mutlaka.

2012 yanlış 2014 de aynı sebeple açılmıştı.dava örneğim yok malesef e devlette çıkmıyor.yani hem dayak ye otur.orasını tartışmayalım hem ceza parası öde.devlet sahip çıkmıyor nafaka 200 tl iki cocuk 400. Ama adli ceza 5000 tl şimdi bu mahkeme aynı kaldığını farz edersek 10000tl

Iste dayak yiyip oturmayacaktiniz.

Para cezasi alirsiniz muhtemelen.

Mahkemeyi gereksiz yere meşgul etmekten verilmiş ama ertelenmiş bir para cezasıdır o 5000 lira, dava dosya numaranızı biliyor olsaydınız veya elinizde mahkeme kararına dair evrak olsaydı daha sağlıklı bir yanıt alabilirdiniz buradan, umarım konunuzu avukat arkadaşlar görür, avukat arkadaşlarımız daha doğru bilgilendirme yapacaktır.

Hukmun ertelenmesini geri birakma mi verilmisti? Yani ceza vermiyirum 5 yil seni gozlemleyecegim. Bu sirada hic baska bir cezan olursa bu 5000 tl yi odersin gibi mi birseydi?
Bu arada avukat degilim.

Hukmun ertelenmesini geri birakma mi verilmisti? Yani ceza vermiyirum 5 yil seni gozlemleyecegim. Bu sirada hic baska bir cezan olursa bu 5000 tl yi odersin gibi mi birseydi?
Bu arada avukat degilim.
Hükmün açıklanmasının geri bırakılması olabilir, e devlette görünmüyormuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…