- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
Olmaz.beni şikayet etmiş . yani iptal olmazmı bu olay şuan boşanmıyoruz. mutluluktan değil mecburiyetten
Sen neden şikayet etmedin peki? Asıl ben şikayetçiyim diye darp raporu alıp dosya oluşturmadın?beni şikayet etmiş . yani iptal olmazmı bu olay şuan boşanmıyoruz. mutluluktan değil mecburiyetten
Terbiyesiz edepsiz. Kusura bakma eşine daha ağır hakaret edemedim bu kadar çıkıyor ban almamak için.şuan çok kötüyüm tekrar canlandı yaşananlar gözümde birazdan eve gidicem . hiç istemiyorum . birde beni suçluyor aklınca
Aynı sebeple mi mahkeme açılmıştı? Zamanaşımı suçun türüne göre değişir, hafif suçlar da yanılmıyorsam 5 ila 8 yıl arası birşeydi zamanaşımı süresi.Yani olayımız çok karışık Mahkeme birde para cezası keserse ki 2012 de bir davamız oldu hakim birdaha olursa 5000tl para ödersiniz dedi yılı nekadar dedi hatırlamıyorum 2 yıl içindemi dedi avukat varsa bu süreyi bilir beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Iste dayak yiyip oturmayacaktiniz.2012 yanlış 2014 de aynı sebeple açılmıştı.dava örneğim yok malesef e devlette çıkmıyor.yani hem dayak ye otur.orasını tartışmayalım hem ceza parası öde.devlet sahip çıkmıyor nafaka 200 tl iki cocuk 400. Ama adli ceza 5000 tl şimdi bu mahkeme aynı kaldığını farz edersek 10000tl
Mahkemeyi gereksiz yere meşgul etmekten verilmiş ama ertelenmiş bir para cezasıdır o 5000 lira, dava dosya numaranızı biliyor olsaydınız veya elinizde mahkeme kararına dair evrak olsaydı daha sağlıklı bir yanıt alabilirdiniz buradan, umarım konunuzu avukat arkadaşlar görür, avukat arkadaşlarımız daha doğru bilgilendirme yapacaktır.2012 yanlış 2014 de aynı sebeple açılmıştı.dava örneğim yok malesef e devlette çıkmıyor.yani hem dayak ye otur.orasını tartışmayalım hem ceza parası öde.devlet sahip çıkmıyor nafaka 200 tl iki cocuk 400. Ama adli ceza 5000 tl şimdi bu mahkeme aynı kaldığını farz edersek 10000tl
Hükmün açıklanmasının geri bırakılması olabilir, e devlette görünmüyormuş çünkü.Hukmun ertelenmesini geri birakma mi verilmisti? Yani ceza vermiyirum 5 yil seni gozlemleyecegim. Bu sirada hic baska bir cezan olursa bu 5000 tl yi odersin gibi mi birseydi?
Bu arada avukat degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?