A asyakaram Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2010 254 1 46 İstanbul 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyakaram #1 işyerimle alakalı çok önemli bir problemim var avukat arkadaşlardan anlayan var mı acaba yardım ederseniz sevinirim...
işyerimle alakalı çok önemli bir problemim var avukat arkadaşlardan anlayan var mı acaba yardım ederseniz sevinirim...
A asyakaram Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2010 254 1 46 İstanbul 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyakaram #2 avukat arkadaşlardan yardım beklıyorum.elim kolum bağlı kaldı.
A asyakaram Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2010 254 1 46 İstanbul 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asyakaram #3 açık alanda bir işyerım var sit alanında anıtlar kurulu bazı şeyler için onay veriyor ama imarlar onay vermıyor daha doğrusu yardımcı olmak bile istemıyor.konu uzun anlayan avukat arkadaşlar varsa olayları yazacağım acil akla ihtiyacım var.
açık alanda bir işyerım var sit alanında anıtlar kurulu bazı şeyler için onay veriyor ama imarlar onay vermıyor daha doğrusu yardımcı olmak bile istemıyor.konu uzun anlayan avukat arkadaşlar varsa olayları yazacağım acil akla ihtiyacım var.