• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık .

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.186
Puanlar
133
Yatırımdan anlayan arkadaşlar yanlış düşüncem varsa yönlendirirse sevinirim.
Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?

Yani 500.000 çok da lafı edilecek bir meblağ değil günümüzde. Maalesef hiçbir şey yapılmayacak bir para. Araba değeri düşen bir şey de değil şu an. Daha fazla birikiminiz yoksa ben sorun edilecek bir şey görmedim

Yani 500.000 çok da lafı edilecek bir meblağ değil günümüzde. Maalesef hiçbir şey yapılmayacak bir para. Araba değeri düşen bir şey de değil şu an. Daha fazla birikiminiz yoksa ben sorun edilecek bir şey görmedim
Büyük bir para degil ama lafı edilmiycek bir parada degil bizim için bence kenarda köşede üç beş kuruş birikimde olmalı diye düşünüyorum altın sürekli artıyor

Nasıl bir araba alacak nur
Kolay satılır mı
Parçası bulunur mu vergisi yakıtı filan nasıl

Ben de altın alma taraftarıyım ama iyi bir araba olsun dersen de zaten 1,5 filan ancak bulunuyor

Araba son zamanlarda hep aynı seviyelerde ama altın bir fırladı temiz fırladı. Düşeceğini de sanmam. Yatırım amaçlı diyor konu sahibi. 800lük araba da iş görüyor bir buçuk milyonluk araba da. Adam safi israfçı geldi bana.

Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?
Daha önce de yazmıştım profilinizde eviniz yok madem ev alın,mahkeme bitince çıkarılma kararı olursa ne olacak madem sisteme yazılmış bari ev için yazılsın.

Hadi elinde ki bütün parayı arabaya gömdü eviniz yok kiraya çıkmak isteseniz toplu parayı nereden bulacak.Kirası, depozito,emlakçı parası,nakliyesi vs derken bir dünya para gidiyor.

Fuzul ev muhabbetinde para verip para alınmıyor galiba? Araba yada ev için sıraya giriliyor. Kura sistemi hala var mı bilmiyorum. Ciddi bi ön ödeme yapıyorsunuz, sonra aylık taksitler bağlanıyor. İstediğiniz aracın parası falan çıkana kadar ödeme yapıyorsunuz. Görümcem girmeyi düşünmüştü bayağı araştırmıştık ama para verip para alma olayı yok. O kadar faizi banka vermez fuzul ev niye versin

Nasıl bir araba alacak nur
Kolay satılır mı
Parçası bulunur mu vergisi yakıtı filan nasıl

Ben de altın alma taraftarıyım ama iyi bir araba olsun dersen de zaten 1,5 filan ancak bulunu
Bilmiyorumki kendisi de bilmiyor zaten daha bakıyor öyle. İlk önce koşa koşa arabayı sattı bir acele ki ben altın diye diretmeyim parada 20 sinden sonra işte direk alacagı kişinin hesabına geçiyormuş fuzulevden gelen para.

Araba son zamanlarda hep aynı seviyelerde ama altın bir fırladı temiz fırladı. Düşeceğini de sanmam. Yatırım amaçlı diyor konu sahibi. 800lük araba da iş görüyor bir buçuk milyonluk araba da. Adam safi israfçı geldi bana.
Aynen öyle birde hiç dikkatlide sürücü degil yani surekli arabayi bir yerlere fln sürtürüyor

Fuzul ev muhabbetinde para verip para alınmıyor galiba? Araba yada ev için sıraya giriliyor. Kura sistemi hala var mı bilmiyorum. Ciddi bi ön ödeme yapıyorsunuz, sonra aylık taksitler bağlanıyor. İstediğiniz aracın parası falan çıkana kadar ödeme yapıyorsunuz. Görümcem girmeyi düşünmüştü bayağı araştırmıştık ama para verip para alma olayı yok. O kadar faizi banka vermez fuzul ev niye versin
Asagida acikladim fuzulevden 1 milyon gelecek para o direk alcagi kisinin hesabina geciyor evet ben o parayla araba al kendi sattigimiz araba parasi ile altin al diyorum

Yani sizde bir noktada haklısınız. Şöyle diyim durumunuz tekrar birikim yapmaya müsaitse sorun değil ama zor durumdaysanız birikim yapamayız diyorsanız evet kötü olmuş büyün parayı vermek.
Yok hayir bir daha birikim yapamayiz yapsakta seneler sürerr

Çalışıyor musunuz?

Belki alacagi araba para eden, istedigi zaman zararsiz satabilecegi bir araba olabilir vs vs
Ama burda onemli olan sizin dusuncenizi onemsemeyip kendi bildigini okuyan bir esiniz var
Sonucta altinlarda sizin de hakkiniz var ve bu ise de rizaniz yok
Adamin umru degil

Ben de arastiriyorum ..evim sistemini. Eger almak istedigin malin %40ini pesinat veya yuksek tutarli taksitlerle tamamlarsan o malin bedelini şak diye veriyor. Tabi onlarin da yuzde bilmem kac komisyonunu da oduyorsun. Sonra kalan tutari taksit taksit odemeye devam ediyosun.

Daha önce de yazmıştım profilinizde eviniz yok madem ev alın,mahkeme bitince çıkarılma kararı olursa ne olacak madem sisteme yazılmış bari ev için yazılsın.

Hadi elinde ki bütün parayı arabaya gömdü eviniz yok kiraya çıkmak isteseniz toplu parayı nereden bulacak.Kirası, depozito,emlakçı parası,nakliyesi vs derken bir dünya para gidiyor.
Zaten benim zorumla eve girsin diye gönderdim kendisi arabaya girip geri geldi. Arabayi da yatirim icin aliyorum diyerek beni kandirmaya calisiyor iste 1.5 milyonluk arabayi yatirim icin alacakmista 2 sene sonra borcu bitince arabayi satip 1 milyonu pesin verip ev sistemine girecekmis kurasiz sisteme bilmem ne yani beni oyalamaya calisiyor ses etmeyim diye akli sira.

Belki alacagi araba para eden, istedigi zaman zararsiz satabilecegi bir araba olabilir vs vs
Ama burda onemli olan sizin dusuncenizi onemsemeyip kendi bildigini okuyan bir esiniz var
Sonucta altinlarda sizin de hakkiniz var ve bu ise de rizaniz yok
Adamin umru degil
Evet degil kabul etmedigimi söyledigimde waatsptan bana b*k emojisi atiyor dalga gecer gibi

Back
X