Avukat arkadaşlar yardim

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Arkadaslar eşimin iş yerinde yanlış anlama olmuş.bi ürün getirmişler 120 bin değerinde.ancak bozulmuş.malin sağlam olduğuna dair imza atmış eşim.biz sana sonra 0 ürün getiririz demişler imza ayırmışlar.esim boş bulunmuş guvenmis atmış imzayı.simdi yeni ürün yok getirmiyorlar.sozlesmede ürün yoksa parasını öderiz diye bişey de yazıyormuş.yani ürün ve para yok.esim bunalımda.simdi mahkemelik olursa devlete ihanet suçumu oluyor.ne yspcaz

sakin olun lütfen.birazdan konuya hakim birileri gelip yardım eder.
siz hiç avukata falan danışmadınız mı?
ya da eşinizin amirleri falan olayı biliyor mu?

Ya biliyorlar.tamamen iyi niyetinden kaynaklı boş bulundum diyor.bozuk mala bile bile sağlam diye imza atmış adamın lafına guvenmis yeni mal yok parasinida odemiyolar kaldık tek isimden atılmadan diyor

Ürün bozuk çıkmış ve gerimi yollamış imzayı atıp.

Allah bin kere razı olsun cvp verip ilgilendiğiniz için su an ağlıyorum yemeden içmeden kesildik iş yerindekiler hapis bile olabilir diyormus

Ürün en başta bozuk gelmiş ama esim sağlam diye imza atmış.sonra getiririz demişler ürünü sen sağlam diye imza ay demişler bu da atmış saf mi deyim ne deyim bilemedim

Allah bin kere razı olsun cvp verip ilgilendiğiniz için su an ağlıyorum yemeden içmeden kesildik iş yerindekiler hapis bile olabilir diyormus
işyerindekileri boşverin siz şimdi.
bilende bilmeyen de konuşur.müdürleri iyi niyetini biliyorsa çözüm yoluna gidilecektir.
sonuç belli olmadan yıpratmayın böyle kendinizi lütfen.
çok biliyor o iş yerindekiler.

işyerindekileri boşverin siz şimdi.
bilende bilmeyen de konuşur.müdürleri iyi niyetini biliyorsa çözüm yoluna gidilecektir.
sonuç belli olmadan yıpratmayın böyle kendinizi lütfen.
çok biliyor o iş yerindekiler.

Sizi üzmek istemem lakin malı teslim alındığında alıcının da kontrol etme yükümlülüğü var o imza ben kontrol ettim ne olursa olsun kabul ediyorum manasına geliyor, daha öğrenciyim tabi deneyimli avukatlar yazarsa daha faydalı olacaktır. Yine de sakin olun bir çılar yol bulunur diye düşünüyorum.

Biz bu 120 bini ödemeye razıyız.yeterki hapis veya işten atılma olmasın.hapis olurmu portakal cicegi

Hep çalıştıkları bi yerde güvenmiş olabilir.o firma ne diyor ürünü getirenler.
Valla eşiniz önce çirkef olacak ve kim getirdiyse onunla görüşecek ve ispatlayacak bu durumu.

Ürün en başta bozuk gelmiş ama esim sağlam diye imza atmış.sonra getiririz demişler ürünü sen sağlam diye imza ay demişler bu da atmış saf mi deyim ne deyim bilemedim

Müdürü v.s ne diyormuş. Eşinizi bilen tanıyan biriyse böyle birseye izin vermeyecektir.

Biz bu 120 bini ödemeye razıyız.yeterki hapis veya işten atılma olmasın.hapis olurmu portakal cicegi

Ürünü getiren 2 ürün getirdi 2 üründe bozuk.sozlesmede de ürün değiştirilir yazıyormuş iş yerine para iadesi olmuyormuş devlete.baska üründe yok ellerinde amerikan geliyor zaten ordaki firma ürün yok uretilmiyecek diyor 2 üründe bozuk kaldik

Back
X