• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar yardim

Ki esim normalde çok takıntılı birşeyi yapamazsa gelip evde üzülen yapamadım diyen biri kitap alıp bakan biri

Eşiniz devlet memurumu eğer öyleyse işinden atılmaz en fazla devlet zararı karşılamanın ister

Eşimin diyelim ki çıkarı var olsun.niye bu kadar peşine düşsün adama ağlamış.cikari olsa çalışıyor der kapatır konuyu.mahkeme için konuşuyorum

Bir ürün düşünün 120.000 liralık ve Amerika'dan Türkiye'ye geliyor. Ülkede bunu sağlayan firmanın elinde iki ürün var ikisi de bozuk. Eşinizle sakin kalıp düşündünüz mü bunlar malın bozuk olduğunu nasıl bilmezler? Eşinize imza at getirelim demişler katakulleye gelmiş orası. Acaba eşiniz bir kumpasa mı kurban gitti diye düşünmüyor değilim. avukat değilim kişisel görüşüm

Nurcan hanm kamu işçisi devlet işçisi elektrik üzerine avukatmisiniz

Olabilir bizimde aklımıza geldi nasıl böyle bi saflik yapti anlamadım evde hesaplı kitapli

Lanet olsun tek parayi da ödeyelim.bu dünyanın öteki tarafı da var.sabanciya kalmadı bu dünya onlara da bize de kalmaz ama yazık şu göz yasalarimiza yemek yapıyorum dokuyorum yemiyoruz

bu şekilde yazdığınızda sorularda cevaplarda havada kalıyor.
mesaj yazmak ya da cevap yazmak istediğiniz kişiyi alıntılarsanız o kişiye bildirim gider ve ona yazıldığını görür.
cevap yazmak istediğiniz kişinin mesajının alt sağ kısmında cevapla yazıyor.
oraya tıklayarak cevap yazarsanız daha rahat iletişim kurabilirsiniz;)

Hayır memurum işçilerde nasıl bilmiyorum ama memurlarda zimmete para geçirme evrak takibi sahtecilik gibi olmadan atılmaz kurumu sehven yani istemeyerek zarara uğrattığı için zararı karşılaması yeterlidir.

parasini size odtürler hapis olmaz
imza sadece eşinizin mi belgede başka kimsenin imzası yok mu

Müdürlük yaptığım dönem devleti 1 kuruş zarara ugratmaktan ağır cezada yargilandim.
Berat ettim...
İnsanın psikolojisi alt üst oluyor
1 kurusun dahi affı olmuyor inanin.
Maaş kesimi cezası aldım.
O günden sonra da Allah bir kimseye guvenmedim.

Eşimin diyelim ki çıkarı var olsun.niye bu kadar peşine düşsün adama ağlamış.cikari olsa çalışıyor der kapatır konuyu.mahkeme için konuşuyorum

eşiniz çok telaşlı birine benziyor biz ayrıntılari bilmeden buradan yanlış bir bilgi veririz mutlaka erkenden bir avukat bulun ve bu süreçte eşiniz hiçbir şey imzalamasin işyerinde bu konu ile ilgili konusmasin kimseyle

Bir çözüm bulabildiniz mi. Bir çıkış yolu mutlaka vardır. Sizi merak ettim.

Eşiniz çok sorumsuzca davranmış ve çalıştığı kurumu zarara uğratmış. Kötü niyetli olmadığı tespit edilirse hapis cezası çıkmaz ama zararı gidermek zorunda kalır kesinlikle

Malesef bu devirde insan diğer gözüne inanamıyor. Bakıp görüp bozuk olan mala imza atmak suç ortaklığı dolandırıcılıktır.

Yalnız konuyu tekrar okudum da
devlet kurumu söz konusuysa mutlaka tazminat haricinde ceza davası da açarlar
bence hemen isinde iyi bir avukat bulun

Eşime yarın soracağım uygun bi vakitte yazarim bilgilendirirse

Back
X