- 21 Ocak 2008
- 573
- 40
Öğretmenim ... 2007 yılın kasım ayında avon a uye oldum ve 7-8 uye yaptım bu esnada bır uyem 2008 ocak ayında yuklu mıktarda sıparıs gırıyor ve odemıyor.Bunun benımle alakası olmıyacagı ıcın uzerıne dusmedım keza 7 ay sonrada evlenıp o sehırden ayrıldım avonuda fırmasını da bıraktım.Taa kii gecen yıl nısan ayında benı karakoldan cagırana da denk hıc bır syeın farkında olmadım.Karakola gıttıgımde savunmamı aldılar bu uye ozaman odemeyı yapmıyor avon ıcra cıkartıyor ve kapısına dayanıyor .Bu bayanda ben avona uye olmadım haberım yok okuma yazma dahı bılmıyorum benım kımlıgımı alıp haberım olmadan benı uye yapmıslar dıyerek borcu kabul etmıyor ustelık benı sucluyor.Isın aslına gelınce sıparısın sahıbı kesınlıkle o cunku ben kımsenın uzerınden sıparıs almam borcta bırakmam ben kendımden emınım aynı zamanda o donemde kargo baska adrese onun adına teslım edılıyor ve alınıyor ımza da atılıyor.Sımdı burada benı kasen en kotu nokta su kı uyelık formuna onun adına ımzayı ben atmıs olabılır mıyım boyle buyuk bır gafı hatayı yapar mıyım dıyorum ? Gunlerım kabusa dondu resmen .7-8 uye yaptıgımı hatırlıyorum hepsının de formunu doldurur altına ımzasını attırııdık ama ya bır ıhtımal ben o hatayı yapar mıyım ıcım ıcımı yıyor.Sankı bır uyenın bılgılerının geldıgını ve ben gırdıgımı hatırlıyor gıbıyım ya da beynımın bana yaptıgı bır oyun Memurum .Savunmamı hakım gorunce dava acılmasına gerek gormuyor ıptal oluyor ocak ayında ıtıraz edılıp dava acılıyor 3 nısan da da mahkemem var.ımza orneklerım alındı .Yemedıgım bır para yuzunden hukum gıyer mıyım gıyersem memuruyetıme etkısı ne olur?