Ne anahtarla uğraşıyosun ki kontratı bitmiş
Açtır çilingirle fatura al gir evine çilingir masrafını da ödet ödemezlerse de mahkemeye ver onlar düşünsün.
Arkadaşım;eğer girsem bana iftira atabilir.o türde insanlar.klimasını mahsus bırakmış içeride belli.dünden beri çok sinirlerim bozuk.
Giremezsiniz zaten, bu suçtur maalesef. Yapacağınız iki şey var, protesto çekeceksiniz ve kontrat bitip ödemedikleri gün bedeli kadar ilamsız icra takibi yaptıracaksınız.Avukat değilim, avukat arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verirler.Arkadaşım;eğer girsem bana iftira atabilir.o türde insanlar.klimasını mahsus bırakmış içeride belli.dünden beri çok sinirlerim bozuk.
Giremezsiniz zaten, bu suçtur maalesef. Yapacağınız iki şey var, protesto çekeceksiniz ve kontrat bitip ödemedikleri gün bedeli kadar ilamsız icra takibi yaptıracaksınız.Avukat değilim, avukat arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verirler.
Ne iftirası atabilir ki?kendi evine giriyosun ve yasal olarak kontratı da yok şu an senin evini işgal ediyor.
Klimasını söktür at kapısına iki de şahit tut yanında apartman görevlisi de olsun bu işler olurken.Dediğimi yapmazsan daha çok beklersin bence.
Günü dolmadan Çıktığı için protesto çekemem diye biliyorum.evi Mart ortalarında boşaltıp iki kat yukarı taşındı.günü var diye benden para bekledi.bende beni arayıp çıktığını söylemediği ve inatlaştığımız için gününün bitmesini bekledim.
Notere gidip durumu açıklayacaksın, evimin kontratı şu tarihte doldu, tarih dolmadan bana haber vermeden üst kata taşınmışlar, bunda bir sorun yok ama üzerinden geçen şu kadar güne rağmen evin anahtarını bana teslim etmediler ve hususi eşyalarını evde tutmaya devam ediyorlar. Ev bana teslim edilmediği için arada şu kadar günlük bir kira alacağı doğuyor, bunlara istinaden protesto çekmek istiyorum diyeceksin, gerekeni yazacaklar. 7 gün içerisinde teslim ettilerse kurtardın ses etme, ama 7 günü geçtiği halde hala hareket yoksa o halde icra mahkemesine de git ve ilamsız icra takibi yaptır. Evin kontratını ve gönderdiğin protestoyu da dava dosyasına ekle. Bütün dosya masraflarını da üzerlerine yıkmayı ihmal etme tabii... İtiraz etseler bile seni haklı görür mahkeme, haliyle dosya ücretini ve x günlük kira bedelini çatır çatır alacaksın.Protestoyu noterden mi çekiyorum.Peki çekince ne olacak bana açıklayabilir misiniz.oldukça tecrübesizim.
Ev benim üzerime değil;Herşey paylaşılmana kadar üzerime alamıyorum.miras malı oluyor ev.sorun olmaz değil mi?
Başına böyle birşey gelen oldumu arkadaşlar?başka ne yapabilirim.sitede avukat arkadaşlar yokmu bilgi verebilecek.?
Kontrat kimin üzerineyse o çekecek protestoyu ve o gidecek icra dairesine.
Hukuki olarak önerdiğim yol tek yol, başka yapabileceğiniz bir şey yok, ne gibi bir öneri bekliyorsunuz hala anlayamadım. Bari bir teşekkür etseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?