• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Mrb benimde dondurulmuş embiryo transferi oldum bugün 10 gün yarın kan vericem hafif kasık ağrılarım hala devam ediyo ama doktorum lekelenme kanama gelmemesi daha iyi dedi bugüne kadar yoktu evde yeni dayanmayip test yaptım bu şekilde cikti
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿

Mrb benimde dondurulmuş embiryo transferi oldum bugün 10 gün yarın kan vericem hafif kasık ağrılarım hala devam ediyo ama doktorum lekelenme kanama gelmemesi daha iyi dedi bugüne kadar yoktu evde yeni dayanmayip test yaptım bu şekilde cikti
Aaa tebrik ederim hamilesiniz🎉

Merhaba..Kasım ayında cem bey ile çok büyük umutlarla 6 bin TL ödeyerek muayene oldum..muayene dediğime bakmayın 2 dj kendisini gördüm görmedim arası bişey oldu..o gün anladım ticaret ve insan kayırma nasıl oluyormuş..uzun hikaye benimkisi..tesadüfen yaİnizi gördüm.allah kucagimizi hayırlı sağlıklı şekilde doldursun inşallah umarim.hersey gönlünüzce olur
Merhaba,ben geç farkettim. Sonra dedim ki adam işinde iyi.. Yok ama sorumluluğu kendi alanı olmasına rağmen başka doktora yüklemeye çalışıyor. Gitmeyin

Merhaba,ben geç farkettim. Sonra dedim ki adam işinde iyi.. Yok ama sorumluluğu kendi alanı olmasına rağmen başka doktora yüklemeye çalışıyor. Gitmeyin
Merhaba sizin sonuç ne olduu ben kaçırdım orasını

Merhaba sizin sonuç ne olduu ben kaçırdım orasını
Benim negatif gelmişti. O hissi unutamıyorum. Tedavi protokolü yanlıştı,bunu da sonra farkettim. Kan sulandırıcı kullanımının dozunu kendisi belirlemeliydi (bana fazla doz reçete edildi,bunu görünce de bu aslında uygun değil diyebildi ama düzenlemedi) hatta o sırada kullanılacak farklı ilaçları da yönetmesi gerekirdi alerji vs. Beni her seferinde başka doktora yönlendirdi yazı peşinde koşturdum birde. Ama haliyle herkes tedaviyi yürüten doktor buna karar vermeli dedi o da buna yanaşmadı falan. Tedavi sonrası doğal olarak gebe kaldım. Normal bir kadın doğum uzmanına gidiyorum ilaçlarımın hepsini kendisi reçete ediyor kan sulandırıcı dahil. Yani cem çelik maalesef işini paraya dökmüş.

Back
X