avukat arkadaşlardan yardım bekliyorum

tiyatroyaseyirci

huzurlu günler istiyorum
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
61
5
296
Edirne
eşim beni aldattı bende boşanmayı düşünüyorum şu anda krediyle almış olduğumuz büyükbaş hayvanlarla geçiniyoruz ödemelerinin bitmesine 5 yıl var ve ben borçla alınan ve hala borcu bulunan bu hayvanların yarısını alabilirmiyim bu aradabakımlarınıda ben yapıyorum bunada şahidim çoktur 3 tanede çocuğum var ..beni bilgilendirirseniz sevinirim

hayvanlar kredi ile alınmış 1.) krediyi kim çekti? kredi borcu senin üzerine görünüyorsa o borç boşansanda senin, boşanmasanda..2.) kredi borcu kocanın ise onun borcu seni enterese etmez..3.) edinilmiş mallara katılma rejimi açısından evlilik birliği süresinde edinilen mallar bölüşülür...
bunlar dışında eşinin seni aldattığını somut bir şekilde kanıtlayabilirsen manevi tazminat davası da açabilirsin..çocukların yaşları 18 in altında ise ve senin herhangi bir gelirin yoksa, bunun yanında sana bakabilecek bir ailen de yoksa çocukların velayeti sorun olabilir.(tabi kocan çocukları kendi ister ise)
geçmiş olsun..

kredi eşimin üzerine çocuklarda 12 yaşında bir oğlumve 9 yaşında ikiz kızlarım var telefon mesajları var ve kayınvalidemin yanında itiraf etti aldattığını ailem de bana destek çıkar çok teşekkür ederim ilgilenmenize

Son düzenleme:
eşin aldattığını kabul ediyorsa bence hemen bir avukata git ve avukat aracılığı ile anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayın..çocukların velayetini, nafakanı, ortak malların bir kısmını ve birazda tazminat iste...ama mutlaka çevrendeki bir avukatla görüş...

Back
X