avukat arkadaşlarımdan ablalarımdan fikir istiyorum

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
Olayı çok kısa tutarak anlatacağım

Eski erkek arkadaşım çalıştığım iş yeri ve evimin çevresinde bulunuyor sürekli kendisinin hiç bir şekilde tehditi vs söz konusu değil ama sürekli dibimde kendisi ve sosyal medyadan beğeniler yapıyor bazen yorum atıyor ki yorumları da tehdit vs içermiyor. Sürekli nerede olduğumu ne yaptığımı vs biliyor bir defa instagram içinde tartıştık

Elinde özel olan resimlerim var bunları asla dile getirmedi istese yapabilir. Başka bi sosyal siteden erkek arkadaşım adına site açmış ondan bana istek yolladım ve erkek arkadaşıma anlattım durumu bayağı sinirlendi özel nuamradan arayıp sn nasıl hesap açarsın diiye hakaret ve tehdit etti eski erkek arkadaşımsa ben değilim ip den vs bulunur verin savcılığa diyerek yüzüne kapatmış. Arkasından bana mesaj attı bi kaç gün sonra sen mi numaramı dağıtıyorsun verdim tehdit yüzünden kimse çıkar ortaya diye.

Şimdi ben yasal olarak ne yapabilirim eliimde hiç bir şey yok aslında kanıt adına aa sürekli etrafımda iş yerime müşteri olarak geliyor dışarda arkadaşlarla buluşuyoruz iş çıkışı aynı kafeye giriyor farklı masaya oturuyor ben ne yapabilirim ?