Avukat Erkek Arkadaş

simarikbilgisayarci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
1
0
33
Arkadaşlar merhaba..sizlere sormak istediğim bir soru var..Kafam çok karışık ve bir türlü çözüm bulamıyorum.Erkek arkadaşım avukat.gün içerisinde hiç bir şekilde ne mesajlaşıyoruz nede konuşuyoruz. Akşamları da sadece 10-15 dakika konuşuyoruz. Yüz yüze görüştüğümüzde sürekli telefonu çalıyor sürekli birileri ile iletişim halinde..artık sıkıldım sizce bu davranışları normal mi ? Avukatlar bu kadar yoğun mu? Şimdiden teşekkür ederim

merhaba evet yoğun, telefonlar hiç susmaz zira müvekkiller bir dava için vekalet verdiğinde o avukatı satın aldığını sanır, muabbet ederken lafı geçince 'ya bakayım bizim avukat ne yaptı' der arar, akşam ailesi ile muhabbet ederken kafasına birşey takılır arar , çünkü davanın ücretini vererek avukatı satın aldığını düşünür, yoğun mu sorusunun cevabı evet çok yoğundur fakat hiç mesaj atamayacak kadar değil, bunu bir avukat olarak söylüyorum.durumda bir isteksizlik seziyorum, yoğunluk bahanesinin ardına gizleniyor.Ben de eşime gün içinde çok sık olmasa da mesaj atıyorum, o benden daha çok atıyor kendisi de avukat ve benden daha yoğun.Yani özetle yoğunluğun arasında vakit yaratabilmek için mutlaka imkan oluyor

hayır. yoğun da olsalar mesaj atamayacak ya da bir dakika arayıp nasılsın diyemeyecek kadar işkolik değiller, en azından istekli oldukları durumlarda.. feyzaiye katılıyorum.

X