Bir senede ozguvenimi yok etti.sadece isi icin cabaliyor.bana acidgi icin evlenmis v.s.ne derdimi paylasir ne ilgilenir.halbuki o is kurarken stres olmasin diye onun istedigi ,sehire tasindim ,ev aldim krediyle onun istedgi semtde ,kitap dedi ,makyaj sevmym dedi biraktim ,cok acik olmama ragmen daha da kapali giyim tarzi ,arkadaslarimi ,telefonumu degistirdim. Bunlara ragmen assaglama kufur en son siddet baskalarin yaninda rencide etme vs.isiyle surekli ,uyuyor butun evin alisveris ,ekonomi takibi ,evin tamir ofisin ihtiyaci takip hersey bende bir cop atar bi isime birakir bi cay demler ,aksam yemek yerken tv karsisinda sofrada oturuyo ki telefon la bana tek kalma diye yaninda oturuyorum diyo.gece 12 lere kadar telefon wc ,banyo dahil telefonla gider ,gece 3 ve 4 te kalkar ben uyurken tum hepsinin aciklamasi kanun okuym dilekce yaziym.hic ilgili olmadi yeni avukatga basladi.evde homeofis ,krediyle aldigim.en ufak bisey istesenm ilgi yada benim tercih ettgm biseyde diretsem kavga ,ekonomik destege getiriyor ,sonrasinda sen kotusun kufurler en son dayak evi terk etti .uzulmedim.onun yuzune bakinca bana vurdugu o an geliyo. Bana kufur ediyo kavga edince ben bana bagirma diyo susmayina videoya cekiyo abine gondercem diyo.uzuldugum. ona gore sehir ,ev ve isimi ayarlamam.sehir desen sorun yumagi olan ailemle ayni sehir onun isi icin mis ,ev desen 15 yil maasimdan 1000 tl kaliyo borc ,kredi karti borcu benim.zaten sorunlu ailem beni hatali buluyor ,destek yok daha da agirlastiriyo ,is desen bu sehire geldgm icin kadro falan ilcede .trafik kaza gecmisinden araba suremiyorum.arabada yok zaten ,kiskancliklari ydi assaglamasiydi ailemde gecmis hincin pesinde derken.ozguven yok oldu.bekarken hicte oyle dgldim.simdi borc ,ise nasil gitcem kiskanclikla servis mervis kapatdi almiyolar.arkadas cevremi yok etti.hem borclu hem yalnizlastirdi.ama kendi cok merhamet ve adaletliymis. Dovdu hic ozur dilemiyo ,sinirlendim diyo bana bagirdin diyo once o kufur ediyo ben adisin deyince bana hakaret edemezsin diyo.deliriyorum sanki bi kendi var ,