evet arkadaşım ben de avukatım.Öyle avukatlar gördümki mesleğimden iğrendim.Hele de cahil ve paralı ya da zavallı insanlara karşı ne hileler duydum.Ama genellememek lazım yine de.Hermeslekte iyiler de vardır.Kendim avukat olduğum halde beni bile dolandırmaya kalkan meslektaşlar gördüm ben.İnsanlara Allah korkusu versin Rabbim.avukatlara cook guvenmeyin...davaya başlamadan önce anlaşma yapın..paranın bir kısmını-cok cüzzi bir kısmını-verin.kalanını davayı kazanırsan vereceğiz deyin..bu dava için geç artık ama yine bilginiz olsun...bir çok iyi avukat bu şekilde çalışıyor...bu kadar basit bir davayı kazanamayan avukata ben hukukçu demem...
evet arkadaşım ben de avukatım.Öyle avukatlar gördümki mesleğimden iğrendim.Hele de cahil ve paralı ya da zavallı insanlara karşı ne hileler duydum.Ama genellememek lazım yine de.Hermeslekte iyiler de vardır.Kendim avukat olduğum halde beni bile dolandırmaya kalkan meslektaşlar gördüm ben.İnsanlara Allah korkusu versin Rabbim.
avukatlara cook guvenmeyin...davaya başlamadan önce anlaşma yapın..paranın bir kısmını-cok cüzzi bir kısmını-verin.kalanını davayı kazanırsan vereceğiz deyin..bu dava için geç artık ama yine bilginiz olsun...bir çok iyi avukat bu şekilde çalışıyor...bu kadar basit bir davayı kazanamayan avukata ben hukukçu demem...
Yaş tashihi davaları okadar basit davalar değildir, doğum hastanede gerçekleşmişse ve adli tıpta gerçek yaşı istenilen yaştan farklı çıkarmıssa avukata yapacak pek birşey kalmaz, avukatın baştan sizi uyarması gerekirdi ancak sadece verdiğiniz bilgilerle davanın neden kaybedildiğini bilmemizde mümkün değildir ve aynı şartlarla aynı davayı tekrar açamazsınız...
bir avukat olarak ebrugen hanımada bazı husuları belirtmek isterim ki;
öncelikle avukat tabiki davayı kazanmayı amaç edinir ancak aldığı para yaptığı işin karşılığıdır kazansada kazanmasa da... doktorun muayenehanesine gidince beni iyileştirdikten sonra paranın kalanını öderim şimdilik bu kadarını al diyemessiniz değilmi?
ikinci olarak avukat olarak ilk öğrendiğim seylerden biride müvekkile güvenmemek olmuştur çünkü çoğu kez avukatındanda bilgi saklayan müvekkil davasını kazandıktan sonra parayı ödememek için bi daha büroya uğramaz sizinde dediğiniz gibi gerçekten baştan bir sözleşme yapmak şart...
avukata ödenen 750 ytl de boşa gitti işlerinden olması ve türküye ye gelip gitme masraflarıda cabası tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?