- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
Allah aşkına bunun kurumla nasıl bir ilgisi olabilir? Kurum karantina uygulaması yaptı diye mi başladı bu çarpık ilişkileri? İyice saçmaladınız.olmadığı ve yuva dağıttığı gerekçesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına bunun kurumla nasıl bir ilgisi olabilir? Kurum karantina uygulaması yaptı diye mi başladı bu çarpık ilişkileri? İyice saçmaladınız.olmadığı ve yuva dağıttığı gerekçesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi
Bu suç olmuyor zina oluyor zinanın da cezası yok...Peki aynı yerde çalışan iki kişi arasında olsa bile mi? Biri evli.
Konu sahibinin mesajlarını okurken müge anlı izliyormuşum gibi oldu.Baba,metres,abi ,hasta bakıcı,aldatan abla,affeden enişte falan derken baya 4 sezonluk dizi çıkar.Ailenin maşallahı var.![]()
Iyi olanlari sayiyorum, konu sahibi, yegen ve adana conosu![]()
Çocuğun etrafında bir tek normal insan yok resmen, ne kötü.eğer bu konular gerçekse bence bu konular ihbar edilmeli ve bu çocuk o evden alınmalı.boşanmadan sonra gerekli görürse devlet anneye versin
Bu kadar ahlak dersi vermeye calisan siz de o evli adamin sevgilisi cikmayin daaYorumlar gittikçe saçma hale geliyor.
Adam boşayacak kadını işte, ben de destek olmaya çalışıyorum bu dönemde.
Kadın ihanet etmiş iki kere, cezasını da düzenin bozulması olabilir. Aldatan insan evliliğin bozulmasından korkmaz, mağdur tarafın düzeni bozuldu.
Onun da bozulması gerekmiyor mu?
Gerekmiyorsa düşünceniz lütfen bu mesajı cevaplamayın.
Okulda uygunsuz bir durumlarına rastlanilmadigi icin ceza almadilar sanirim disarida ne sekilde gorustuklerine de karisamiyorlarÖğretmenler böyle durumlarda ceza alır sanıyordum çok şaşırdım olayın kapanmasına
Halbuki dün çok memnun kalmışsınız forumdaki bedava danışmanlık hizmetinden
Boşanmak isteyen elinde belgeleriyle gider bir avukatla görüşür, gerekli bilgiyi alır.
Boşanmak istemiyorsa da oturur hayatına bakar.
3. şahıs olarak sizi ilgilendiren kısım neresi?
Önceki sayfada kadın cinayeti bilmem ne demişsiniz, sonra da kadını süründürecek fikirler gelmediği için hakaretler, küfürler...
Siz bu hırsla adamı şiddete ya da daha kötüsüne azmettirmiyorsunuzdur umarım.
ayy ben de bunu anlamadım..
hem kadına şiddeti desteklediğimizi (nereden vardı bu konuya anlayamadım) ileri sürdü, hem de kadın çocuğunu göremesin, nafaka alamasın, işsiz kalsın, sürüm sürüm sürünsün diye yöntem araştırıyor.
çok yardımcı olmak istiyorsan adama iyi bir avukat adı öğrenir, git bununla görüş dersin en fazla.
Bilemiyorum, "süründürmek yerine öldürsek daha mı iyi" demek istiyor olabilir.
Süründürme önerisi vermediğimiz için de kadın cinayetlerine biz çanak tutmuş oluyoruz sanırım![]()
Konu sahibinin haksız olduğu, fevri davrandığı noktalar çok ama burdaki kadınları da anlamak imkansız. Bir kadın açsa bu konuyu ki geçmişte benzerleri açıldı, aynı işyerinde biriyle aldatmış olsa kocası, boşanmak la kalma, git rezil et, bedel ödet, kadının ailesine söyle diyen çok kişi burda farklı bir tavır sergilemiş. İlginç yani. Benim abim aldatılmış olsa ben de öfkelenirim ama konu sahibinin yaptığı gibi de müdahil olmamak lazım. Allah korusun bir şiddet olayı olabilir. Neyse işte, zina suç değil, işten atılma sebebi hiç değil, ama kurum kendi içinde böyle olayları hoş karşılamayabilir, istifaya da zorlar, işten de çıkarır. Ortada 10 yaşında da bir çocuk varken en güzeli temiz, sakin boşanmak.
Ceza yazmak fln noluyor? Ne ara kabile devleti olduk da linçe başladık.
Aldattıysa boşanır. Ne cezası? Sizin haddiniz mi?
Sizi mi aldattı.
Aldatılan kimse o gider boşanır. Ceza falan da kesilmez.
Zinanın cezası yok
E o zaman kadına şiddet diye de ağlamayalım.Bana gore de bir cezası olmalı ya.
Tazminat , üstüne işyerine duyurmak, bilemiyorum işte ya kimse aldatan bedelini zaten ödeyecektir de , ayrıca da bazı bedelleri olmalı
Koca bir yuvayı bozuyorlar .
Yıllarını veriyor insanlar , sonra gidip başka biriyle birliktelik yaşıyor bosanmadan.
Acısı büyüktür , kolay değildir. Aldatılan tarafın öfkesini anlayabiliyorum.
E o zaman kadına şiddet diye de ağlamayalım.
Herkes birbirinden intikam alsın, canını yaksın.
Cezası yuvasını dağıtması işte. Daha ne olacak? Süründüremek öldürmek, dövmek fln mı gerekecek?
Eşim beni aldatırsa boşanırım. İntikam diye gezmem. Zarar verince elime ne geçecek?
Burada kadın işsiz kalsa, siciline işlese, herkes adını bilse kime zarar? On yaşındaki oğluna. Çocuklar anasına küfredince benim içim mi soğuyacak.
Bana gore de bir cezası olmalı ya.
Tazminat , üstüne işyerine duyurmak, bilemiyorum işte ya kimse aldatan bedelini zaten ödeyecektir de , ayrıca da bazı bedelleri olmalı
Koca bir yuvayı bozuyorlar .
Yıllarını veriyor insanlar , sonra gidip başka biriyle birliktelik yaşıyor bosanmadan.
Acısı büyüktür , kolay değildir. Aldatılan tarafın öfkesini anlayabiliyorum.
Kamuda çalışan için bile cezası olduğunu görmedim henüz.E o zaman kadına şiddet diye de ağlamayalım.
Herkes birbirinden intikam alsın, canını yaksın.
Cezası yuvasını dağıtması işte. Daha ne olacak? Süründüremek öldürmek, dövmek fln mı gerekecek?
Eşim beni aldatırsa boşanırım. İntikam diye gezmem. Zarar verince elime ne geçecek?
Burada kadın işsiz kalsa, siciline işlese, herkes adını bilse kime zarar? On yaşındaki oğluna. Çocuklar anasına küfredince benim içim mi soğuyacak.
Bu çok tehlikeli bir şey.Biz şu an olayın içinde olmadığımız için mantık çerçevesinde konuşuyoruz.
İçine düşünce ateş düşüyor kalplere. Beyin iptal oluyor. Hiç kolay değil.
Bu çok tehlikeli bir şey.
İçine ateş düşen birini yakacaksa adalet neden var?
Çocuğu cinayete kurban giden karşı tarafı öldürsün o zaman. daha büyük ateş mi var. Kan davaları devam etsin.
Yada erkekler boşanmak istemediğinde ne kadar ateşe düştü demek ki aşk acısı neticede öldürüyo
Mahkemeye ispat edersin nafaka ödemezsin, tazminat istersin. İntikam almak tehlikeli.
Üstelik sizin gibi şiddete ölümüne karşı, iki yaşındaki çocuktan şiddet konusunda olgunluk bekleyen bir üye koca koca yetişkinden aynı olgunluğu beklemiyor, hak da veriyor. Çok şaşırdım.
Özellikle de size şaşırdım.
Biz şu an olayın içinde olmadığımız için mantık çerçevesinde konuşuyoruz.
İçine düşünce ateş düşüyor kalplere. Beyin iptal oluyor. Hiç kolay değil.