Avukat ihmali

34istanbul34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
5
0
1
Antalya
merhaba ben 4 ay önce bana açılan nafaka azaltma davası için avukat tutum fakat davalarıma hiç katılmadı ve hiçbir girişimdede bulunmadı kendisi aramama rağmen ulaşamıyorum benden masraflar adı altında kendi imzalı beyanıda elimde mevcuttur 1560 tl para aldı baroya şikayet etmek istedim 100 tl istiyorlar ben zaten madurum ve daha fazla zaman ve para kaybetmek istemiyorum. en kısa sürede paramı nasıl geri alabilirim ltfen bana bu konuda yol gösterin teşekkürler iyi çalışmalar

Son düzenleme:
merhaba, bakın avukatın davaya girmemesi , takip etmediği anlamına gelmez, avukatın elinde sadece siniz davanız yok . Sadece sizinle ilgilenmesini bekleyemezsiniz, kaldı ki davaya ilişkin dilekçelerini verdikten sonra mazeret sunup duruşmalara girmeyebilir de. Avukat davamla ilgilenmiyor demeniz için avukatın vekillikten istifa etmiş olması gerekir. Davaya girmemesi ile aradığınızda açmaması ile avukat davanızla ilgilenmyor olmaz. Elinde sadece szin dosyanız yok. Eğer davaya ilişkin dilekçeleri de yazmıyorsa , davaya ilişkin somut bir katılımda bulunmuyorsa baroya şikayet edersiniz. Para verdiğiniz için avukatı satın almadınız, anlayış gösterin yada o avukatı vekillikten azledin.

Back