Avukat lazım

hayapleres

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
21
1
17
Acil sormam gereken bir soru var
Velayetim babamda olmasına rağmen annem beni mahkemeye verebilir mi
Şöyle temiz kağidi istiye bilirmi ama benim ve babamın rızası yok

Bu gözler daha ne görücek acaba. Ne temizi ne bakireliği ne mahkemesi kardeşim. Annen sadece senin reşit olmamandan dolayı istismara uğrayıp uğramadığınla ilgili belli yerlere başvurabilir. Seni götürüpte hakime bu bakire mi değil mi diye soramaz. Ya şu konunun eğrisini doğrusunu anlat adam akıllı ya da saçma sapan konuşma.

Böyle bir mahkeme yok açamaz kimse

Bu gözler daha ne görücek acaba. Ne temizi ne bakireliği ne mahkemesi kardeşim. Annen sadece senin reşit olmamandan dolayı istismara uğrayıp uğramadığınla ilgili belli yerlere başvurabilir. Seni götürüpte hakime bu bakire mi değil mi diye soramaz. Ya şu konunun eğrisini doğrusunu anlat adam akıllı ya da saçma sapan konuşma.
Konu bu zaten annem bakirelik testi yapılmasını sonra da babamdan alınıp yurda verilmeli istiyor

Oyle bir sey yok kizim, kimse kimsenin ustudne riazsi olmadan medikal islem yapamaz. Ayrica biraz aklini kullan, boyle dava mi olur. hakim bey kizimin bilmem neresini doktora gostermek istiyorum.... :KK51: annen belli ki hata bir insan, engelle iletisim kurma.
Kurmuyorum zaten ama savcılağa da gider çünkü benim ile uğraşmayı seviyor

X