Evet bende bunu çok araştırdım .Suç kişiseldir vs diye .Beni üni de okuduğumda bir kızla kavga ettim bildiğin saç baş beyse bu şurada kafasını duvara vuruyor midesi bulanıyor.Hastaneye gidiyor .Ne oldu diyorlar doktorlar ;kavga ettim ben diyor doktorda polise gidiyor.Neyse kavga sırasında kafamı çarptım diyor .Tabi benimle kavga ettiği için beni ifadeye çağırıyorlar .Buraya kadar normal değil mi pat mülakat esnasında komisyon başkanı adam yaralamaktan dava var değince şok yaşadım .Tabi tepkimi ölçtü Yani 8 sene önce verdiğim ifade dava bile değil önüme geldi .Şimdi hiç tanımadığım birisi ya terör ile bir bağlantısı var ise korkuyorumYüz kızartıcı suç ve terör olaylarına karışmadıysa devlet memuru olmanızı etkilemez diye biliyorum.Devlet memuru olmaya engel durumlar diye bir google dınız mı?
Teşekkürler cevabinız için aşağıda da belirttiğim gibi yıllar önce verdiğim ifade önlerine geldi ve ben korktumSucu isleyen siz olmadiktan sonra resmiyette memur olmaya engel bir durum olmaz ama mulakati da bu yuzden yapiyolar zaten tipini giyimini konusmani begenmediler diye bile elenebilirsin hakkinizda hayirlisi olsun
Evet bende bunu çok araştırdım .Suç kişiseldir vs diye .Beni üni de okuduğumda bir kızla kavga ettim bildiğin saç baş beyse bu şurada kafasını duvara vuruyor midesi bulanıyor.Hastaneye gidiyor .Ne oldu diyorlar doktorlar ;kavga ettim ben diyor doktorda polise gidiyor.Neyse kavga sırasında kafamı çarptım diyor .Tabi benimle kavga ettiği için beni ifadeye çağırıyorlar .Buraya kadar normal değil mi pat mülakat esnasında komisyon başkanı adam yaralamaktan dava var değince şok yaşadım .Tabi tepkimi ölçtü Yani 8 sene önce verdiğim ifade dava bile değil önüme geldi .Şimdi hiç tanımadığım birisi ya terör ile bir bağlantısı var ise korkuyorum
Ya hiçbirşey yapmadım saçımı çekti kız sorunluydu Zaten bende saçını çektim olay bu .Hiç kız kavgası yaşamadınız mı yani ben çok merhametliyi asla kimseye zarar vermem Sonra kız ile barıştık vs olay bu değil Zatenyazık kıza ne yapmışşınız ya
Kadına şiddete hayır!
hiçbir şey olmaz sizin ki önemli diye biliyorum avukat değilimKızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ..Hemen soruya geçiyorum .
Şimdi ben kamu da görev almak istiyorum ve mülakata girdim çıktım .Benim babam zamanında 20 yaşlarda birini nüfusuna geçirmiş .Suç kişiseldir diyorlar da, bu adamı hiç görmedik tanımıyoruz .Babam kafasına göre nüfusa almış .Ben de nüfus kayıt örneği çıkardığımda T.C çıkıyor ve bir suç işlemiş mi bu bana engel mi nasıl öğrene bilirim .Yani adamı tanımadığımız için belki bir teröre karışmıştır suç işlemiştir kafayı yiyecek .Aranız da avukat varsa bir yol yordam gösterse en azından bu kafamda ki şüphe ile kalmam .Teşekkürler