- 6 Kasım 2016
- 93
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Vefali kedi
Arkadaslar merhaba. Uzatmadan sorumu bir bilen olur diye yazmak istedim. Ben esimin 2.esiyim. Onun 2 cocugu var. Yasim oldu 40 ve bu yil anne oldum. Bekarken calistigim esnada biraz para biriktirdim,hep bir ev almakti arzum.Evlendim ve ben 20 gunlukken birazda kredi cekip ev aldim. Borclarni ben oduyorum. Bu zamana kadar esim hic destek olmadi.destegi birak evin tum giderleri,faturalar,bebek masraflarida bana. Esim eski esine ve cocuklarina iyi bakiyor. Eski esde kamuda calisan varlikli biri. Yapsin dedim ses etmedim ama bu adam bu duruma cok alisti. Yani tembel.eve ne lazim umuru degil.cocuktan dolayi ucretsiz izindeyim.onu bile ben onceden ayarladim para kenara koydum. Inanin ustume evlendigimden beri yeni bir sey alamadim.lafi cok uzattim konu şu: bu eve 1 kurus katkisi olmayan bu adam, malin yarisina otomotik olarak sahip. Eger ona birsey olursa, hakki olan paya cocuklari dahil olurmu? Bu durumda ben ne yapmaliyim. Kadin cok fena. Beni sokaga atar. Ustelik esimin bana gercekten hic hakki gecmedi.