- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
Iyi geceler arkadaslar kafami kurcalayan biseyler var sormak istedim cevap almadan yatmak istemedim. Kisaca once biseyden bahsedeyim yurtdisinda dogdum buyudum esimde evlenince yurtdisina geldi ben dogum yaptim cocugum yaklasik 1 aylik falandi esim bizi terk etti trye tasindi. Neyse cocugum 1 yasina yaklasinca biz baristik bende trye yerlestim.. kizim yurtdisi dogumlu cift vatandas. Esimle bosanmistik yurtdisinda (turkiyede hala evliydik) turkiyede yasadigim yerin konsoloslugunda adres degisikligimi yaptim, artik turkiyede yasadigimi belirttim. Esimle baristigimi soyledm yurtdisindaki yerde de tekrardan evli gozukuyorum suanda herneyse. Cok ozur dilerim asiri karisik anlattim. Yani oyle garip bi hayat buda benim kaderim galiba. Her neyse buraya kadar kimse elestirmesin lutfen kendi secimim dogru veya yanlis ilerde pisman olmamak adina. Esimle ufak tufak problemler haricinde fazla problemim yok sadece aklima takilan bisey var. Sacma gelebilir cidden meraktan soruyorum. Farzedin bisey oldu esim ayrilmak istedi veya kotu birine donustu veya beni aldatti veya anlasamadikk ben yurtdisina donucem diyelim. Cocugumu da alip gidicem. Esim engel olabilir mi cocugum yurtdisi dogumlu farzedin ki hollanda diyelim. Hollanda cocugu turkiyeye babaya verir mi ? Gece gece nerden geldi aklina demeyin. Insanin aklina her turlu sey geliyo hele ki o insan bensem :) uzun ve karisik oldu ozur dilerim simdiden.