• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat tazminatın 1/10 istiyor

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar boşananlara soruyorum bu avukat arkadaş aldığı tazminatın onda birini istiyor yani 10 milyarda bir milyar.
milyar kalmadı gerçi bin telede.
ne yapmalıyıım karar veremedim.

sadece boşanma durumunda değil diğer durumlardada %10 isreniyor diye biliyorum. ama siz yinede biraz daha araştırma yapın

Ben de bir avukatla görüşmüştüm o da tazminatın %10 ununu istemişti. Başka bir avukatla daha görüşmeni tavsiye ederim yine de.

Yalnız burda bahsedilern avukatlık ücreti değil galiba. Avukatlık ücreti + nafakanın %1 i

arkadaşlar avukat ucreti bızımkı normalinkinden fazla zaten.
yani okadarınıda alsın vs demeyin.
o benim oğlumun ve benim param olucak.
belki eğitimi için belki başka şey için.
mesela 40 bin tl tazminat alabilirsek örnek 4 bin lira istiyor anlatabildimmi.

Avukat ücreti 2milyar verdik biz davacı olduğumdan .Avukatın eğer tek dava açtıysa buna yakın bir mebla almalı diye düşünüyorum ama dava açtığında davayı kazanırsan vekalet ücretini karşı taraf öder yani avukat ücretinide eşine ödetirsn.EN azından ben öyle biliyorum sor soruştur öyle hemen avukata güvenme barodan öğren en azından

Avukat ücreti 2milyar verdik biz davacı olduğumdan .Avukatın eğer tek dava açtıysa buna yakın bir mebla almalı diye düşünüyorum ama dava açtığında davayı kazanırsan vekalet ücretini karşı taraf öder yani avukat ücretinide eşine ödetirsn.EN azından ben öyle biliyorum sor soruştur öyle hemen avukata güvenme barodan öğren en azından
Bende sizin gibi biliyorum davayı kaybeden taraf ödüyor diye vekalet ücretini sizinde dediginiz gibi arkadaşımız iyi araştırsın.

arkadaşlar iyi avukatlar on yrmi binden aşağı bakmıyorlar davaya .
2 bin liramı şok oldum valla. anlaşmalımıydı.
ayrıca kaybedersen avukatlık ucretini odemiyorsun.
vekalet ucreti mahkeme harç masraflarını oduyorsun buda yaklaşık 1300 gibi bir rakam ediyor.

Back
X