gitmeme ve bu kadar çirkinleşme sebebi mal paylaşımı olacak olmasıUmarım ciddiye almaz. Ne kadar çirkin iftiralar bunlarİnsan evladının annesine, babasına bu iftiraları nasıl atabilir aklım almıyor. 3 yaşındaki çocuk daha süt kuzusudur. Anneye muhtaçtır. Baba alsa ne yapacak acaba. Kendisi işe gidecek başkaları bakacak. Ne gerek var. Kalsın annede anlaşma yoluna gidilsin. Kendisine ayrılan günlerde görsün. Alıp ne yapacak sanki kendisini çocuğuna mı adayacak. Gerçekten çocuğunun iyiliğini düşünen bir baba annesinden ayırmaz. Umarım herşey gönlünüze göre olur. Bu çocuk ileride belki üniformalı bir iş isteyecek ciddi ve derin bir soruşturmadan geçecek. Bunlar önüne ya çıkarsa? Annesi fuhuş yapıyormuş babası öyle demiş. Bir şekilde öğrense bu çocuk nasıl yıkılır. Babasının bu yaptığını nasıl hazmedecek. İnternet ve devlet arşivi hiçbir şeyi unutmaz.
anlamadım hakimin ismini mi sileyim uygun olmadımı bilemedim yanlış bişeyde yapmayımBence avukat cikarsa hakim ismi verin burdan isim taniyan biri cikarsa belki isminin verilmesinden hoslanmaz.
anlamadım hakimin ismini mi sileyim uygun olmadımı bilemedim yanlış bişeyde yapmayım
bi mesajında dna yaptıracam diyor bi mesajında cocuğumu göster diye yalvarıyor öbür mesajında seni seviyorum özür dilerim diyor bnde dedim senin olmadgnı düşündgn cocugu görmek icinmi yalvarıyorsn dedmMadem fuhuş yapıyordum ne diye benle evlendin. Hadi evlendin madem evliyken de başkalarıyla bir şey yaptım bu çocuğun senden olduğuna nasıl eminsin de istiyorsun diye mesaj atardım!
Edepsiz. Çocuğunun annesine yakıştırdığı şeylere bak, pes!
Ay aman iyiki kurtulmuşsunuz bu adamdan/ pis ahlaksız. İftirasında boğulur inşallah.bi mesajında dna yaptıracam diyor bi mesajında cocuğumu göster diye yalvarıyor öbür mesajında seni seviyorum özür dilerim diyor bnde dedim senin olmadgnı düşündgn cocugu görmek icinmi yalvarıyorsn dedm
çekişmeli boşanma davam var ilk duruşma görülmedi henüz
sorum : eşimle 8 ay önce de boşanma davası açıp barıştık son şans verdim.şimdi kendisi iftira atıyor sürekli.avukata danışmış. 3 yasndaki cocugmuzu almanın tek yolu annenin iffetsiz yasamı demis.2 şahit çıkaracakmış biri beni darp eden davalık oldgm görmcm biri onun arkadaşı.ama ikiside çok dilli çok fenalar. ama kanıtları yok adı üstünde iftira.( iftiraları: ben evlenmeden once fuhuş yapıyormşm, evliykende birileriyle fingirdemişim) bnmde annem babam ve 2 komşum şahit olcak. namusumla ilgilide hiç bi hatamı görmediklerini evden bile dogru düzgn cıkmadgma evime yabancı birinin girmediğine dair.ki zaten esimin başta barışmak için uğraştığı dönemde "ben senin namusundan hiç şüphe etmedim sen üzül die onları söyledim" dediği mesajları duruyor. Hakim şahitleri ve eşimi yinede ciddiye alırmı? çok teşekkürler.
çok teşekkür ederim. hiç bi kanıtları yok. yani öyle bi durum yok çünkü. ama onur kırıcı mahkeme esnasında bunların konuşulması dahi. zaten dava açıcam kim şahitlik yaparsa onlarada açıcam iftiradan..Allah gerçekten kötü insandan korusun.
Hiç korkmayın hiç birşey olmaz , zaten geçmişte olan birşey için (asla size geçmişte fuhuş yaptınız gibi birşey söylemiyorum,yanlış anlaşılmasın lütfen) fuhuş yapılmış olsa bile,bunu silah olarak kullanamazlar... Bu davada sözkonusu dahi olamaz . Hakîm evlenmeseydin o zaman der birde azarlar. Ayni sekilde bircok erkegin ayrilirken attigi iftira gibi "evlendigimizde bakire degildi" cümlesi de mahkemeler karsisinda gecersizdir . Evliyken ahlaksızlık yapıyordu iftiralarını ise kanıtlamaları gerek ki aksi taktirde ,siz karşı tarafa iffetinize iftira attıkları için dava acabilirsiniz .
hatta avukatm 8 ay once actgn davadan onceki olayları bile sunamaz affetmş sayılıyor dediEvlenmeden önce yapılan şeyler boşanma davasında konu bile edilemez. Sadece evlilik gerçekleştiği tarihten itibaren olan şeyler konu edinir. Evndiğin zaman her şeyi kabul etmiş sayılırsın çünkü.
Hani karşı taraf evlenmeden önce yapmış diyecekmiş ya..
Ve boşanma davalarında bu iftira olayı o kadar çok oluyor ki hakimler anlar emin ol. Karşılığında ona iftira davası açabilirsin bile. Lütfen aç yani. Bu kadar da adileşilmez
insanın senelerini verdigi evlat verdigi birinden bunları duyması çok ağır. açıcam iftira davası. heryerde okuyorum hakimler şahite çok önem veriyor diye.oyuzden biraz tedirgin oldum.bide şahitleri tanıyorum yarım saat knş seni bile ikna ederler öyle dilliler. Allah bildiği gibi yapsın hepsiniEvlenmeden önce yapılan şeyler boşanma davasında konu bile edilemez. Sadece evlilik gerçekleştiği tarihten itibaren olan şeyler konu edinir. Evndiğin zaman her şeyi kabul etmiş sayılırsın çünkü.
Hani karşı taraf evlenmeden önce yapmış diyecekmiş ya..
Ve boşanma davalarında bu iftira olayı o kadar çok oluyor ki hakimler anlar emin ol. Karşılığında ona iftira davası açabilirsin bile. Lütfen aç yani. Bu kadar da adileşilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?