- 25 Şubat 2020
- 11
- 1
- 1
- 54
- Konu Sahibi ipek zeliha
Geçen gün boşanma davası için Avukat Kutluay Çeviker beyin ofisine gittim . Allah razı olsun hem çok yardımcı oldu hem de bütün sorularımızı yanıtladı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Essahmı diyon gı
e bu çok normal değil mi?dava süreci başlayacak işte
Eeeee? yani
nihayet buldum iyi bir avukat diyorum kaç tanesine gittiysem saçma sapan önerilerEeeee? yani
normal olan nedir iyi bir avukat mı bulmake bu çok normal değil mi?
helal olsunnihayet buldum iyi bir avukat diyorum kaç tanesine gittiysem saçma sapan öneriler
sağol ya burdan daha önce yazmıştım var mı tavsiyesi olan diye ama kimse cevap vermedi vallahelal olsun![]()
bir gun bosanirsak aklimda bulunsunGeçen gün boşanma davası için Avukat Kutluay Çeviker beyin ofisine gittim . Allah razı olsun hem çok yardımcı oldu hem de bütün sorularımızı yanıtladı .
aman allah korusun ben yanlış bir yere mi yazdım daha yeniyim bu sitedebir gun bosanirsak aklimda bulunsun![]()
reklam değil ki herkes herkezin adını yazıyor doktor mimar dişçi avukatBurada reklam yapmak ücretli diye biliyorum ben![]()
Burnuma Reklam gibi bir koku geldi ama günahınıda Almayalım Diymi kız
memnun kalınanı yazmıyor mu kadınlar burada ben öyle sandım tavsiye ediyor herkez herşeyi ürün isimleri de var hangi krem iyidir falanBurnuma Reklam gibi bir koku geldi ama günahınıda Almayalım Diymi kız![]()
yo yanlis yere yzmamissinaman allah korusun ben yanlış bir yere mi yazdım daha yeniyim bu sitede