Tek degilsin merak etme. Evliyken temizlik hastasi olarak suclayan adam bosanmada is yapmamakla suclamisti beni. Daha da kotusu onu onunla bununla yakistirdigimi soyleyip kiskanclik hastasi, ruh hastasi oldugumu iddia etmisti. Terk ettigi icin yasadigim travmadan dolayi psikiyatristin verdigi ilaclari da ruh hastasi oldugum icin kullandigimi bile soylemisti. Ben avukata onu yazmayalim bunuyazmayalim derken o beni cok yipratmisti. Ama sonra sular duruluyor. Davalar malesef temyiz de olursa uzun suruyor. Sen saglam dur ve sana tavsiyem bundan sonra birak avukatinla konussunlar. Soyleyecegin herhangi birseyi senin aleyhine kullanabilirler. Ve en onemlisi telefonlarini ve mesajlarini engelle. Arama ve mesaj yazma. Ses kaydi alabilir mesajlarini delil olarak kullanabilir. Seni sinirlendirip ofkelendirebilir. Sen de o anda sinirlerine hakim olamayip birsey yazabilirsin. Minimum gorus bundan sonra hatta mumkunse hic gorusme. Artik avukatin araciligiyla gorusmen gerekiyorsa ya da yaninda bir tanik varken gorus.