Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim. Bugun avukat olan arkadasimla gorustum. Kendisi benim icin konusunda uzman deneyimli bir avukat ile gorusmus ve bugunku gorusmeye cagirmis su an iki avukat ile devam ediyorum. Karsi bosanma davasi actik. Avukatim, karsi tarafin avukati ile gorustu. Bebegin ondan olmadigini dusundugunu yazili olarak bildirmisler dava dosyasinda. Ciddi ciddi inaniyor yani bebegimin babasi olmadigina, kafayi yiyecegim. Ve daha ne kadar kuculebilir diye dusunurken: Evlenmeden once bir donem ben onun evinde yasamak zorunda kaldim ikimiz de ogrenciydik. Aile yonunden sorunum vardi ve issiz kalmistim. Bunlari one surerek; onu maddi-manevi olarak kullandigimi ve zaten kendisinin mal varligi icin evlendigimi one surmus!! Ailesinin durumu cok cok iyi, yazligi benim uzerime yaptilar, onu da istiyormus. Zaten hep sorumsuzmusum, ev isi yapmiyormusum, sadece kardesim ve kendim ile ilgileniyormusum. Psikolojik problemlerim varmis(uzun sure terapi gordum cocukluk travmalarim yuzunden) dogru kararlari veremiyormusum. Ilk defa gozum karardi bunlari duyunca bayilacagim sandim. Kotu bir ruyada gibiyim ne oldu ne degisti ben kafayi yiyecegim galiba...