avukata ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedililos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
315
200
18
Kızlar merhaba.
Borç alacağım için avukata ihtiyacım var.Dava açacağım.
Ankara'da yaşıyorum,aranızda avukat olan ya da tanıdığı olan var mı acaba ?

Daha çok etkileşim olduğu için buraya yazdım,teşekkür ederim şimdiden

Ankara da adım başı avukattir niye burdan ariyorsunuz ki bi guvenirligi vs de yok tanidik vasitasiyla bulmaya calissaniz daha iyi olmaz mi
tanıdıklarım var zaten ama bu konuda yetkin değiller

Bir güvenirliği yok derken ? Güvenmediğiniz birini önermezseniz sıkıntı yok

görüşmek için vaktim yok
İyide görüşmeden nasıl avukat tutacaksiniz? İllaki buluşup durumu vs anlatmaniz gerekecek. Baroya gidip benim bir icra davam var yardımcı olabilecek birini onerir misiniz derseniz onlarda size yardımcı olurlar. Kimse telefonla konuşup dava almazki

arkadaşlar ne kadar"Görünüşünden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan (kimse)"siniz ya jdjdkdk belki aranızda avukat olan vardır diye sordum,yoksa okuyun geçin allah allah
Yok o öyle değil!
“Belki aranızda avukat olan vardır ve danışma ücreti ödemeden keriz niyetine sokup halledebilirim diye düşündüm jdjdkdk” olacaktı o :)

Bunu sosyal medya hesabınızda paylaşsanız anlarım, gayet normal de bulurum ama burada kimse gerçek kimliğiyle yazmıyor. Bakın tehlikeli olur, şimdi size birisi ben avukatım yazar özelden,bir şekilde ikna eder paranızı alır,bir tur da burada dolandırılıverirsiniz. O saf oldugu belli olan kimse de siz oluverirsiniz.

Yok o öyle değil!
“Belki aranızda avukat olan vardır ve danışma ücreti ödemeden keriz niyetine sokup halledebilirim diye düşündüm jdjdkdk” olacaktı o :)
tanımadığım birinin tanıdığı avukatı neden benden para almasın ki jddkdkkd param var şükür jdjdk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X