- 1 Ekim 2023
- 4.344
- 15.928
- 128
Ay yok mu bi tane Çapanın gururu Ayşem, şu ablaya yollayın absjssksktanımadığım birinin tanıdığı avukatı neden benden para almasın ki jddkdkkd param var şükür jdjdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok mu bi tane Çapanın gururu Ayşem, şu ablaya yollayın absjssksktanımadığım birinin tanıdığı avukatı neden benden para almasın ki jddkdkkd param var şükür jdjdk
iyi niyetle verdiğim adam ödememişse zekayla ne alakası var zekasız bacım hdjdjdAltınları kaptıran sen olduğuna göre senden zeki muhtemelen
e iki gr vardı sana kalmadı şimdi jdjdk üzülürüm bak yapma şöyle şeylerZekamı sizlerle paylaşıyorum işte. Değerinizi bilin![]()
Valla bolca var bende de sizde pek yok gibi. Sonuçta sevgilisi tarafından dolandırılan ben değilime iki gr vardı sana kalmadı şimdi jdjdk üzülürüm bak yapma şöyle şeyler
Valla çok malsın biliyo musun.Bu zekanla bu yaşa iyi gelmişsin,gerçi ilkokullu olmalısınValla bolca var bende de sizde pek yok gibi. Sonuçta sevgilisi tarafından dolandırılan ben değilim![]()
Yok ben bu seviyeye inemiyorum. Bana müsaade.Valla çok malsın biliyo musun.Bu zekanla bu yaşa iyi gelmişsin,gerçi ilkokullu olmalısın
hadi naşYok ben bu seviyeye inemiyorum. Bana müsaade.
Yavrum ben kimseye paramı kaptırmadım, eski konularını da biliyoruz. Mütemadiyen adam seni söğüşlemiş, iyiniyet değil bu bile bile lades. Başkalarının zekasına laf edecek durumda değilsin.iyi niyetle verdiğim adam ödememişse zekayla ne alakası var zekasız bacım hdjdjd
hoştYavrum ben kimseye paramı kaptırmadım, eski konularını da biliyoruz. Mütemadiyen adam seni söğüşlemiş, iyiniyet değil bu bile bile lades. Başkalarının zekasına laf edecek durumda değilsin.
Herkes sana insan gibi yazdı kendin kaşındın, bizde kaşıdık.İNSAN GİBİ AVUKATA İHTİYACIM VAR GÜVENDİĞİNİZ BİRİ VARSA ONUNLA ANLAŞAYIM DİYE İNSAN YERİNE KOYUP SİZE SORMUŞUM.
APTAL APTAL LAF SOKMALAR.MAL MISINIZ ARKADAŞLAR,BU ZEKA İLE BU YAŞA NASIL GELDİNİZ ?
NEDEN BEDAVA AVUKAT ARAYIM HERKES İŞİNİ YAPIYOR KARŞILIĞINI DA ALMALI.
SİZ KİMSEYE BORÇ VERMEYİN,İHİYACI OLAN BİRİNİ GÖRDÜĞÜNÜZDE PARANIZI CEBİNİZDE TUTUN VERMEYİN,İNSAN OLMAYIN SİZ.
TANIDIĞIN YOKSA YARDIM EDEMEYECEKSEN OKU GEÇ GİT,MAL MISINIZ ÇOCUK GİBİ LAF SOKUYOSUNUZ.
kaşıdığını mı düşündün yavrum sen jfjfkf ulan ne eziksinizHerkes sana insan gibi yazdı kendin kaşındın, bizde kaşıdık.
Adama yapamadığı atarı burda millete yapıyor. Yiyecek hakaret davasını, onun için avukat aramakla uğraşacak birazdan.Yavrum ben kimseye paramı kaptırmadım, eski konularını da biliyoruz. Mütemadiyen adam seni söğüşlemiş, iyiniyet değil bu bile bile lades. Başkalarının zekasına laf edecek durumda değilsin.
heh.bu yüzden girersin dimi konuya..Avukat önereyim diye konuya girdim yorumlara bak abooo![]()
Off nasıl aciyor dimi hagshaha debelen dur laf sokucam diyekaşıdığını mı düşündün yavrum sen jfjfkf ulan ne eziksiniz