• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat'ın böyle bir yetkisi varmı?!!

dediğim gibi en güzeli baroya şikayet etmek
siz görüşebilirseniz eğer "hangi baroya bağlısınız bilmek istiyorum şu davranışınızdan haberleri olacak mutlaka" vs derseniz tutuşur
ekstra tehdide gerek yok.
terbiyesiz işte
ne demek telefonu meşgule atmak

yaparsınız ama borç devam eder bu sefer kalan bakıye için maaşa hacız gönderır vs vs.....ve her gecen gun faiz işler icradakı borca...siz ne kadar yatırırsanız yatırın ama icra dairesıne yatırın.avukatın kendısıne vermeyın

ben hukuk asistanıyım. icra dosyalarıyla ilgili az cok bilgim var.
böyle birşey yapıldığını da evet duymuştum...

500 TL lik bi borç için mi bu tantana...
sadece gözlerini korkutmak istemiş avukat.

avukatı savunduğumdan konusmuyorum ama her insanın telefonu mesgule atma gibi bi lüksü olabilir değil mi? :1:
ayrıca gercekten yogun çalıştıklarından eminim..

tabi ki bu hakkı vermez ona bu şekilde davranmak..

avukat ödemeyi ne zamandır beklıyor ?

ne olur bana çatmayın :1:
ben genel konustum.. avukat dediğiniz gibi en basındaki davranışları bu söylediğinizi onaylar şekilde..

o avukat tam benim dişime göreymiş. benim eşim içinde beni arıyordu avukat şöyle yaparım böyle yaparım diye. 1-2-3 aradı en sonunda eee yeter be dedim sen kimsin beimle böyle konuşuyorsun. kanunları senin kadar bende biliyorum ve şu an senin yaptığın tacize giriyor. baroya ve savcılığa gidip sizi şikayet edeceğim dedim ama bayağı bi mahalle kadını ağzıyla çünkü benim avukat o tarzdan anlıyordu. siz bana icra dosya numaramıda verin ben direk ordan ödeyeceğim sizede bir kuruş vermeyeceğim dedim. ondan sonra daha beni arayamadı. zaten borcuda icra dairesinden kapattık ne kadar hanımefendi konuşursan yada onlardan korktuğunu belli edersen o kadar tepene çıkıyorlar. hepsi için demiyorum ama çoğu öyle.

yok estağfurullah çatmıyorum :3:

kızlar hepinizi çok sağolun
hepinizin yorumlarini teker teker okudum

bi arkadaş sormuş avukat ne zamandır parayı bekliyor diye
eve icra kağıdı gelmiş 1 hafta geçmeden avukat aramış.

1 hafta muhlet vermiş...

son gelişme şu şekilde

arkadasimin eşi bi avukata gitmiş
avukat bey hiç birşey yapamaz korkmayın hem taksit yapabilir hemde sizi
ne hakla tehdit eder sessiz kalmayın demiş...

adam bayanı arıyor(bi kaç kez meşgule atıp cevap bile vermedi.bende aradim) ben size durumumu izah ediyorum
neden anlamıyorsunuz üstelik beni tehdit ediyorsunuz.ben arastirdim başka avukatla görüştüm sizin benim iş yerime kağıt falan gonderme yetkiniz bile yok demiş...tâbi avukat hemen ben sizi tehdit falan etmedim ne haddime ben size kanunları olabilecek şeyleri dedim demiş ...

diyomuş ki cuma gününe kadar en azından 200 tl yatırın

şimdi bunlar bu borcu sırf inat için o kadına vermek istemiyor
nasıl olacak icrayamı gidip ödeyecekler bir de borcu ödeyene kadar icradan eve gelen olurmu

avukatın tavrını doğru bulmadım ama diğer taraftan emekçinin de emeğinin karşılığını zamanında ve tam almasını savunuyorum. Bu avukat olur, işçi olur, memur olur hiç fark etmez.
neden ödemiyorlar parasını, fazla bir tutar da değil. ne zamandır ödemiyorlar?

avukatın tavrını doğru bulmadım ama diğer taraftan emekçinin de emeğinin karşılığını zamanında ve tam almasını savunuyorum. Bu avukat olur, işçi olur, memur olur hiç fark etmez.
neden ödemiyorlar parasını, fazla bir tutar da değil. ne zamandır ödemiyorlar?

evet haklısın

neden öde(y)mediklerini bilmiyorum ama insanlık hali
üstelik
belki bizim için 500 tl büyük bi meblağ olmayabilir ama eli dar olan için büyük bi para.

zaten ödemiyoruz vs demiyorlar ki çok üzgünler sadece biraz anlayış istiyorlar.
çünkü yok ellerin de olsa neden bunları yaşamak zorunda kalsınlar ki

kızlar hepinizi çok sağolun
hepinizin yorumlarini teker teker okudum

bi arkadaş sormuş avukat ne zamandır parayı bekliyor diye
eve icra kağıdı gelmiş 1 hafta geçmeden avukat aramış.

1 hafta muhlet vermiş...

son gelişme şu şekilde

arkadasimin eşi bi avukata gitmiş
avukat bey hiç birşey yapamaz korkmayın hem taksit yapabilir hemde sizi
ne hakla tehdit eder sessiz kalmayın demiş...

adam bayanı arıyor(bi kaç kez meşgule atıp cevap bile vermedi.bende aradim) ben size durumumu izah ediyorum
neden anlamıyorsunuz üstelik beni tehdit ediyorsunuz.ben arastirdim başka avukatla görüştüm sizin benim iş yerime kağıt falan gonderme yetkiniz bile yok demiş...tâbi avukat hemen ben sizi tehdit falan etmedim ne haddime ben size kanunları olabilecek şeyleri dedim demiş ...

diyomuş ki cuma gününe kadar en azından 200 tl yatırın

şimdi bunlar bu borcu sırf inat için o kadına vermek istemiyor
nasıl olacak icrayamı gidip ödeyecekler bir de borcu ödeyene kadar icradan eve gelen olurmu

yasal suresı gectıgı vakıt ( bu takıbe göre 7 gun yada 10 gundur) ıstedıgı zaman hacıze gelebılırler eşya kaldıramazlar ama haczederler.bence ınatlaşmasınlar ellerıne gectıkçe icra daıresıne yatırsınlar

Back
X