Merhabalar, çekişmeli boşanma davam bugün sonuçlandı.Ex e 60 bin tazminat kararı verildi.Bu miktarın ne kadarını avukata vereceğim acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Avukat ile bu konuyu hiç konuşmadık
Merhabalar, çekişmeli boşanma davam bugün sonuçlandı.Ex e 60 bin tazminat kararı verildi.Bu miktarın ne kadarını avukata vereceğim acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Avukat ile bu konuyu hiç konuşmadık
Ben avukatımla %10 anlamıştım en başında.
Karşı taraf istememesine rağmen, toplam kça ay sürdü mahkemeniz? İstinafa gönderme gibi bir düşüncesi varmı acaba? Bunca zaman uğraşıldığı yetmiyor gibi, birde istinafa götürüyorlarmış
Ben avukatımla %10 anlamıştım en başında.
Karşı taraf istememesine rağmen, toplam kça ay sürdü mahkemeniz? İstinafa gönderme gibi bir düşüncesi varmı acaba? Bunca zaman uğraşıldığı yetmiyor gibi, birde istinafa götürüyorlarmış
Darısı bir an önce size..
Tam olarak 1.5 yıl +1 gün sürmüş oldu
İstinafa taşır da neyi taşır bilmiyorum.Bosanma, tazminat,hatta düşük olmasına rağmen belki nafakaya itiraz eder.Tazminata mutlaka itiraz edecektir o kesin.
Biz avukatla sadece boşanma davası ücretini konuşmuştuk onu da çoktan ödedim.Pek tazminat beklemiyordu 10-15 anca demişti belki ondan gerek görmedi konuşmaya.