Avukatlar baka bilir mi

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Merhaba benim yakin arkadasimin ablasi evliydi 3 yil once bosandi 2 cocugu baba aldi anneye vermedi. Anne simdi almak istiyor alabilir mi? Nasil bi yol izleyebilir. Görme günlerinde bile göstermiyor suan cok kotu bi durumda onun adina yaziyorum.

Yorum yapmak icin mi yazdiniz onu bizde biliyoruz o yuzden avukatlar baksin dedik
Avukat da bilgi veremez diyorum, anlattığınız şeyde bir sürü farklı senaryo geçerli çünkü. Ayrıntı bilmeden bilgi veremez. Gerçi verebiliyor olsa da vermezler zaten çünkü o insanlar bilgi vererek para kazanıyor zaten, neden bedava versin?

Avukat da bilgi veremez diyorum, anlattığınız şeyde bir sürü farklı senaryo geçerli çünkü. Ayrıntı bilmeden bilgi veremez. Gerçi verebiliyor olsa da vermezler zaten çünkü o insanlar bilgi vererek para kazanıyor zaten, neden bedava versin?
Haklisiniz peki adliyeden görme kagidini alip polise gitse alabilir mi

Görebilmek için yasal yollara başvurabilir. Alabilir mi onu bilemeyiz.

Çocukların yaşı önemli, annenin çalışıp çalışmadığı önemli, çocuklar annelerinde yaşamaya başladıklarında babada ki imkanlar olacak mı azalacak mı önemli, ayrılma nedenleri önemli...kesin alır/almaz denilemez bir çok faktör etkili..

Çocukların yaşı önemli, annenin çalışıp çalışmadığı önemli, çocuklar annelerinde yaşamaya başladıklarında babada ki imkanlar olacak mı azalacak mı önemli, ayrılma nedenleri önemli...kesin alır/almaz denilemez bir çok faktör etkili..
10 ve 5 yasin kiz erkek ayrilma sebebi aldatma

Back
X