- 22 Ekim 2015
- 939
- 911
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapmak icin mi yazdiniz onu bizde biliyoruz o yuzden avukatlar baksin dedikBu kadar bilgiyle bırakın avukatı hsyk başkanı bile yorum yapamaz. Bir avukat bulup danışın.
Avukat da bilgi veremez diyorum, anlattığınız şeyde bir sürü farklı senaryo geçerli çünkü. Ayrıntı bilmeden bilgi veremez. Gerçi verebiliyor olsa da vermezler zaten çünkü o insanlar bilgi vererek para kazanıyor zaten, neden bedava versin?Yorum yapmak icin mi yazdiniz onu bizde biliyoruz o yuzden avukatlar baksin dedik
Haklisiniz peki adliyeden görme kagidini alip polise gitse alabilir miAvukat da bilgi veremez diyorum, anlattığınız şeyde bir sürü farklı senaryo geçerli çünkü. Ayrıntı bilmeden bilgi veremez. Gerçi verebiliyor olsa da vermezler zaten çünkü o insanlar bilgi vererek para kazanıyor zaten, neden bedava versin?
Alabilir tabi ki.Haklisiniz peki adliyeden görme kagidini alip polise gitse alabilir mi
Tehdit dayakla kagidi imzalamis ve bu kadin evdeyken adam nisan yapmis birilebabanin cocuklari alabilmesi nasil oldu onu anlamadim
Gercek canim ben kendim sahit oldumGöstermemek ne demek?
Gidip direk polis esliginde gorebilir cocuklarini
Yapmayin allah askina bu kadar da bilgisiz olamaz degil mi bir anne?
Lutfen gercek olmasin bu konu
10 ve 5 yasin kiz erkek ayrilma sebebi aldatmaÇocukların yaşı önemli, annenin çalışıp çalışmadığı önemli, çocuklar annelerinde yaşamaya başladıklarında babada ki imkanlar olacak mı azalacak mı önemli, ayrılma nedenleri önemli...kesin alır/almaz denilemez bir çok faktör etkili..
avukat degilim ama dayak olayindan sonra arkadasiniz darp raporu almis sa belki durumu aciklayabilirTehdit dayakla kagidi imzalamis ve bu kadin evdeyken adam nisan yapmis birile
Dava acilsa darp raporlari var alamaz miGörebilmek için yasal yollara başvurabilir. Alabilir mi onu bilemeyiz.
Var darp raporu hemde 3 taneavukat degilim ama dayak olayindan sonra arkadasiniz darp raporu almis sa belki durumu aciklayabilir
Alabilir’i ben görmek için alabilir mi diye anladım ama yanlış mı anladım acaba? Velayet almak değil sanki derdi.Görebilmek için yasal yollara başvurabilir. Alabilir mi onu bilemeyiz.
belki bunlarla bisey yapabilirVar darp raporu hemde 3 tane
İyi de polis esliginde gitsin gorsun yazik degil mi cocuklara cok da ufaklar, direk sikayet etsin eski esini , polis beraber gidiyor cocuklari almaya vermrme gibi bir durum olamazGercek canim ben kendim sahit oldum
Velayet icin ugrasacak anne cok özlüyor çocukları qAlabilir’i ben görmek için alabilir mi diye anladım ama yanlış mı anladım acaba? Velayet almak değil sanki derdi.