Avukatlar baka bilir mi

Polisle birlikte gidip görebilir de, velayetin değiştirilmesi davası açıp çocuğun velayetini alabilir de. Ancak bunlar çok detaylı ve hassas konular olduğu için online olarak hukuki tavsiyeler ile yürütülebilecek bir süreç değil. Bir avukattan yardım almanızı tavsiye ederim.

Mahkemeye bisey sunulmamis kadin aldatanmis guya kadin çalışmıyor babaisini emeklisi var olur mu
Sabit bir geliri varsa bence olur . Aldatma kayıt su bu yoksa o zaman suçlu görmez belki mahkeme uğraşırsa alır sanki çocukları ama avukata gidip bizzat sorarsanız herşeyi net açıklayıp daha iyi olur bilgi anlamında

Gidip bir avukat bulacsk ,madem gorus gununde gostermiyor haciz cikaracak avukat gidip polisle alacak,sartlari uygunsa anne velayet davasi acar ,

Aldatılan, darp edilen, sonunda da iftira yiyip cocukları elinden alınıp bosanmıs bir kadın tam üc yıldır cocuklarından ayrı, tam üç yıl dile kolay. tam olarak ne ile tehdit edilmiş? Ölümle falan mı? Yani ne ile tehdit edilse tüm bunlara üc yıldır boyun eğer diye düsünüyorum da o yüzden sordum.

Dava acilsa darp raporlari var alamaz mi
Darp derken çocuklara mi eşe mi? Yani darp ile velayetin bağlantısı yok bence. Sonucta anne vazgeçmiş çocuklarından. Şimdi gidip ben dayak yedim, o yüzden verdim demesi neyi değiştirir bilemedim.

Alabilir’i ben görmek için alabilir mi diye anladım ama yanlış mı anladım acaba? Velayet almak değil sanki derdi.
Ben velayet olarak anladım.

Back
X