• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avustralya gitmek

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
hayırlı aksamlar öncelikle konuyu nereye açacağımı tam olarak bilmediğim için buraya yazdım
Benim Avustralya'da dayım ve dayımın kızı var evli kendisi beni oraya götürmek istiyorlar okutmak için.
internette araştırdım ama net bir şey öğrenemedim. Oraya dil okulunda okumak için gideceğim bildiğim kadarıyla orada okumak için burada velime ait bankada para vs. göstermem gerekiyormuş. Şu sıralar öyle bir imkanım yok lakin kuzenim turist olarak istek yapabilirim okumak için sen araştır dedi bilgisi olan varsa biraz bana yol gösterebilir mi öneri de bulunabilir mi acaba tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese..

Ne kadar guzel bir firsat. Nerede kalacaksan oranin adresini ogren, sonra Australia language school yaz google'a yine google mapsten evinin adresine yakin olanlari incele. Tabi ingilizcen biraz vardir diye tahmin ederek soyluyorum. Eger hic yoksa turkcce olarak arastir dil okullarini

Son düzenleme:
hayırlı aksamlar öncelikle konuyu nereye açacağımı tam olarak bilmediğim için buraya yazdım
Benim Avustralya'da dayım ve dayımın kızı var evli kendisi beni oraya götürmek istiyorlar okutmak için.
internette araştırdım ama net bir şey öğrenemedim. Oraya dil okulunda okumak için gideceğim bildiğim kadarıyla orada okumak için burada velime ait bankada para vs. göstermem gerekiyormuş. Şu sıralar öyle bir imkanım yok lakin kuzenim turist olarak istek yapabilirim okumak için sen araştır dedi bilgisi olan varsa biraz bana yol gösterebilir mi öneri de bulunabilir mi acaba tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese..

Canım evet orada geçimini sağlayabileceğini göstermen gerekiyor. Ya da dayın garantörün olacak. Davetiye yollayacak benim yanımda kalacak yeğenim masraflarını ben karşılayacağım diyecek.

Dayınlar sen gitmeden dil okulunu halleder. Dil okulundan gelen davetiye ve dayının garantörün olduğuna dair belgelerle konsolosluğa gidip dil okulun süresince geçerli bir oturma izni alabileceksin. Dil okulu sonrası bir üniversite falan düşünüyor musun. Çok güzel bir fırsat keşke hepimizin oralarda dayısı amcası olsa valla. kıskandım seni

ayyyy ne guzel bır fırsat
muhakkkak gıt
oncelıkle ınternetten arastır
sonra bulundugun sehırdekı danısman aracı fırmalar ıle gorus onların aracılıyla gıtmek ıstıyormus gbı bılgı al :))))))) fırmalar buyuk fırmalar olsun

yanlıs bılmıorsam bı banka hesabında para veya mulk gostermen sart
hangı ulke olursa ıstıor lar guvence olarak olakı vızenı atlattın suresını el koyuyorlar
devlet kendını guvenceye alıo
abd kardesım gıttı bızde ole yaptık

Son düzenleme:
işte kuzenim orda dayımın kızı şimdi turist olarak gitsem sonra okumak için kalmaya devam edemez miyim hiç dönmeden turkiyede para gösteremem onlar orda gösterse olurmu benim için yanı bana bakacaklarını onların güvencesi altında olabileceğimi söyleseler
her türlü masrafa hazırlar cunku
kuzenim dediğim benden yaşça çok buyuk benı kuzeninden çok kızı olarak görüyor o yüzden çok seviyo beni bende gitmek istiyorum :(

Bunun bir kac yolu var.work&travel avusturalya icin var mi bilemiyorum ama ingilizce ogrenme amacli oldugundan vardir diye dusunuyorum.bu isi yapan firmalar var ama daha zor bir kanal olabilir bu.dil okulu icin gitmek daha kolay ama okula kayit yaptirman ve pesin odemen gerekir diye biliyorum.buna ragmen bile vize gorusmesinde sana inanmazlarsa vize vermeyebilirler.senin dayinin orada olmasi avantaj ama senin icin guvence olacaksa dil okuluna yazilayim sonra saklanirim dersen dayinin basi agrir.avusturalya yasalar konusundA cok ince seylere bakiyor.ornek verirsem sasirirsin.bir de kuzeninle simdi aran iyi bilmedigim bir ulkede yaninda olacak kadar guveniyor musun ona?

Back
X