- 12 Şubat 2025
- 186
- 31
- 13
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
Kızlar bu sabah yaptığım awox test sizce çizgi var mı bakınca gölge gibi bir çizgi görünüyor şimdi kan verdim özelde 2 saate çıkacak dpo 10 bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben görüyorumBu şekilde
Testin hayali çizgi yani yalancı çizgi ya da gölge çıkartma ihtimali var mı peki ben hiç ikna olamıyorum çizgi çıktığınaEvet ben görüyorumbenim 5 gün kala Awox negatif çıkmıştı
ondan 3 gün sonra kaset testte öğrendim
Eğer hemen çıktıysa Awox çok güvenilir diyorlar yalancı çıkarmıyormuş zaten kan vermişsin İçini ferah tutTestin hayali çizgi yani yalancı çizgi ya da gölge çıkartma ihtimali var mı peki ben hiç ikna olamıyorum çizgi çıktığına
5-6. Dk da çıktı ama bilemiyorum inşallah dediğin gibidir canımEğer hemen çıktıysa Awox çok güvenilir diyorlar yalancı çıkarmıyormuş zaten kan vermişsin İçini ferah tutinşallah vardır
Sonucunu yaz mutlaka5-6. Dk da çıktı ama bilemiyorum inşallah dediğin gibidir canım
Tamam canım yazarım tabi kiSonucunu yaz mutlaka![]()
O zaman kuruma değil awox kolay kolay yanıltamaz5-6. Dk da çıktı ama bilemiyorum inşallah dediğin gibidir canım
Kuruma değil de ben şeyden korkuyorum alttaki ikinci çizginin yeri mi acaba ıslanınca belirginleşiypr awox ile hamile olmadan böyle gölge çizgi gören oldu mu acabaO zaman kuruma değil awox kolay kolay yanıltamaz
Belki daha erkendir ben adete 5 gün kala yaptım çıkmadı 3 gün kala yaptım çıkmadı adet günü çok silik bir çizgiyle öğrendim umarım pozitif çıkar kan sonucunChat gpt ye sordum test kutusundan çıkarılıp hava ile temas ettiğinde çizgi silinebilir diyor umarım o yüzden ılmuştur