Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım çizgi awox güvenilir diyorlar kan ver benceKızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?
Teşekkür ederim inşallah olumlu olurVar canım çizgi awox güvenilir diyorlar kan ver bence![]()
Silik çizgi gözüküyor awox güvenilir ama yine de başka markayla teyit edip öyle kan vermek lazım diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindirKızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?
Çatlama gününüz ne zamandıKızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?
İnnovita ovulasyon testi kullandım. adetim 25 nisanda başladı. adetin 15.ve 16. Günü pozitifti 17. Günü silikleştiÇatlama gününüz ne zamandı
Çatlamadan 11 gün sonra yaptım testiÇatlama gününüz ne zamandı
Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız kan testindedeÇatlamadan 11 gün sonra yaptım testi
Ben hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diyeUmarım çok güzel sonuçlar alırsınız kan testindede
Benimde çatlamam 13 Mayıs üzerinden 8-9 gün geçti bekliyorum bakalım![]()
Bugün sabahtan evden çıktım test yapmayım diye artık kendimi kandırmaya başladımBen hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diye
Kan sonucu kaç olunca ölçü bize de haber ver lütfenKızlar awox yanıltmadı beni. Bugün 3 farklı test aldım hepsinde de çıktı
Sağlık ocağında kan verdim sonucu size paylaşırım
Çatlamanın canım.Bugün sabahtan evden çıktım test yapmayım diye artık kendimi kandırmaya başladımçatlamanın üzerinden mi 11 gün geçti yumurtalama üzerinden mi peki
Benimde bu marka 2 kez böyle çıktı kan vermeye korkuyorumBen hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diye
Başka marka denediniz mi? Deneyin öyle gidin bence. Bende bugün başka test ile teyit edip gittim kan vermeyeBenimde bu marka 2 kez böyle çıktı kan vermeye korkuyorum
Bundaki eczaneler şey days doctor ve artimed satıyor sadece awox zor bulmuştum yani esim nobetcj eczaneden yine awox almış hiç yanilmamosti hiç kuruma cikarmamisti çok kullandım bu testi ama işte korkuyorum yinede kan vermeye ya sonuç hüsran olursa diye pcos var bende 2 buçuk senedir deniyoruz bu ay regl bekliyordum olunca tedaviye başlayacaktık tam.bu anda kendiliğinden olma düşüncesi çok heyecanlandırıyor beni umarım ikimizde de vardır eğer kan verirsen sonuç için benide etiketlermisinBaşka marka denediniz mi? Deneyin öyle gidin bence. Bende bugün başka test ile teyit edip gittim kan vermeye
Tamamdır canım. Bugün verdim yarın çıkar haberdar ederim mutlaka.Bundaki eczaneler şey days doctor ve artimed satıyor sadece awox zor bulmuştum yani esim nobetcj eczaneden yine awox almış hiç yanilmamosti hiç kuruma cikarmamisti çok kullandım bu testi ama işte korkuyorum yinede kan vermeye ya sonuç hüsran olursa diye pcos var bende 2 buçuk senedir deniyoruz bu ay regl bekliyordum olunca tedaviye başlayacaktık tam.bu anda kendiliğinden olma düşüncesi çok heyecanlandırıyor beni umarım ikimizde de vardır eğer kan verirsen sonuç için benide etiketle
İnşallah pozitif sonuç alırsın canimTamamdır canım. Bugün verdim yarın çıkar haberdar ederim mutlaka.