• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox erken gebelik testi silik

Sema38

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
39
16
3
25
Kızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?

Eklentiler

• IMG_20250521_150630_275.webp
    IMG_20250521_150630_275.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 462
merhaba benimde aynı bu şekilde çıktı. var gibi

Kızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?
Silik çizgi gözüküyor awox güvenilir ama yine de başka markayla teyit edip öyle kan vermek lazım diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindir 🥰

Kızlar awox yanıltmadı beni. Bugün 3 farklı test aldım hepsinde de çıktı
Sağlık ocağında kan verdim sonucu size paylaşırım

Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız kan testindede
Benimde çatlamam 13 Mayıs üzerinden 8-9 gün geçti bekliyorum bakalım 💐
Ben hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diye

Ben hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diye
Bugün sabahtan evden çıktım test yapmayım diye artık kendimi kandırmaya başladım 😂 çatlamanın üzerinden mi 11 gün geçti yumurtalama üzerinden mi peki

Başka marka denediniz mi? Deneyin öyle gidin bence. Bende bugün başka test ile teyit edip gittim kan vermeye
Bundaki eczaneler şey days doctor ve artimed satıyor sadece awox zor bulmuştum yani esim nobetcj eczaneden yine awox almış hiç yanilmamosti hiç kuruma cikarmamisti çok kullandım bu testi ama işte korkuyorum yinede kan vermeye ya sonuç hüsran olursa diye pcos var bende 2 buçuk senedir deniyoruz bu ay regl bekliyordum olunca tedaviye başlayacaktık tam.bu anda kendiliğinden olma düşüncesi çok heyecanlandırıyor beni umarım ikimizde de vardır eğer kan verirsen sonuç için benide etiketlermisin

Bundaki eczaneler şey days doctor ve artimed satıyor sadece awox zor bulmuştum yani esim nobetcj eczaneden yine awox almış hiç yanilmamosti hiç kuruma cikarmamisti çok kullandım bu testi ama işte korkuyorum yinede kan vermeye ya sonuç hüsran olursa diye pcos var bende 2 buçuk senedir deniyoruz bu ay regl bekliyordum olunca tedaviye başlayacaktık tam.bu anda kendiliğinden olma düşüncesi çok heyecanlandırıyor beni umarım ikimizde de vardır eğer kan verirsen sonuç için benide etiketle
Tamamdır canım. Bugün verdim yarın çıkar haberdar ederim mutlaka.

Back
X