Awox erken gebelik testi silik

Sabah ilk idrarla yaptım bunu ilk 5 dk da çıktı bu gittim kan verdim yarın çıkacak ama gelirken erken gebelik testi aldım yaptım dayanamadım onda bisey çıkmadı ama
Var gibi duruyor ama tabi kan sonucu önemli

4,89 du bugunku sonuc 6.99 iki gun once bakilmisti onceki. Adetim gecikmedi henuz. Bugun ya da yarın günü. Yeni mi yukseliyor acaba yoksa baska bisi mi
2 gün sonra 2 katı kadar yükselmesi lazım. Mesela ben ilk gün verdim 25 di 2 gün sonra 83 küsür çıktı. 2 gün sonra yine baktırın yine düşük sonuç çıkarsa kimyasal gebelik olabilir. Yada başka bişey lütfen ihmal etmeyin Dr a gözükün

Evet kan verdim ama sonuç negatif çıkmış ilk beş dakikada pozitif çıktı oysaki anlam veremedim
Bazı testler yalancı pozitif veriyor maalesef ben ilk kez yalancı çizgiyi awoksta görmedim. Neden böyle saçma sapan test yapıyorsalar insan üzülüyor

Kızlar benimde adetime üç dört gün var bugün bu şekilde çıktı markası da awox ne diyorsunuz sizce var mi

Eklentiler

• 1000019090.webp
    1000019090.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 183
Karartma yaptım şimdi gözüküyor mu
Evet şimdi oldu. Awox yanıltmadı beni inşallah sizide yanıltmaz🥰 ama sürekli kanla uğraşırsınız benim gibi şimdi kan verirseniz. Bence adet geçince gidin kan vermeye.

Evet şimdi oldu. Awox yanıltmadı beni inşallah sizide yanıltmaz🥰 ama sürekli kanla uğraşırsınız benim gibi şimdi kan verirseniz. Bence adet geçince gidin kan vermeye.
Kuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardırr🥰

Kuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardır
Kuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardırr🥰
Güzel haberlerini bekliyorum🥰🐣

Back
X