- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 değeriniz gösteren testiniz mevcut mu acaba atabilir misiniz buraya :)Merhaba. Awox testi beni hiç yanıltmadı. On gün kala çok erken bir süre varsa bile çıkmaz. Ben 6 gün kala yaptığında negatifti 5 kala yaptım çok silik çıktı kan verdim 14 değer çıktı. Çok hassas bir test bir kaç gün daha bekleyin derim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Testinizi atmanız mümkün mü teşekkür ederim bu aradaMerhaba. Awox testi beni hiç yanıltmadı. On gün kala çok erken bir süre varsa bile çıkmaz. Ben 6 gün kala yaptığında negatifti 5 kala yaptım çok silik çıktı kan verdim 14 değer çıktı. Çok hassas bir test bir kaç gün daha bekleyin derim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Maşallah sağlıkla kucagınıza almak nasip olsunBu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür![]()
Amin inşallah benim bir oğlum var 8 yaşında ikinciyi istyioruz iki senedir olmuyo doktora gitmedik kendiliğinden olur diye bu ay tuhaf belirtiler olunca test yaoayım dedim. Nasipte varsa olur artık. Birde sizin akıntınız var mıydı bende yok göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısıda çok fazlaÇok fazla marka denedim en güvenilir dediklerinde bile yalancı pozitif gördüm ama bu marka asla yanıltmadı kaç kere yaptıysam yoksa yoktu. Çok şükür bu kez beş kala gösterdi tabi her ihtimale karşı gecikmenin yedinci gününe kadar bekleyin diyor doktorlar ama sabretmek zor Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen ve hak eden herkese![]()
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür![]()
Teşekkür ederim inşallahMaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbende awox test alıp yaptı iki gün arayla bu şekilde çizgi oluştu çok şaşırdım önceden yaptığım zamanlarda ikinci çizgi hiç oluşmamıştı heveslensem mi bilmiyorum testin güvenilrliğini
![]()
Ay inşallah tek duam tek dileğimTeşekkür ederim inşallahbence bi kan verin var gibi duruyor ben çok daha silik görerek öğrendim
inşallah miniğiniz sizinledir
çok önerilen prodoctor bile yanıltmıştı beni ama awox kuruma bile çıkarmadı hiç yoksa yoktu yani
Öyle tabiki hayırlısıyla sağlıklı olsun yeterli canımİnşallah sağlıkla da kavuşursunuz en önemlisi bu![]()
Göremedim ben ama erken olabilir yine 2 günMerhaba benimde awox erken gebelik testi acaba bişey varmı regl 2 gün var
Bişey soracagım dün iki tane awox test yaptım sabah degıl bırı öğlen birde diğeri öğlen üçte ikiside hemen silik çizgiyi cıkardı hemde kırmızılııta vardıÇok fazla marka denedim en güvenilir dediklerinde bile yalancı pozitif gördüm ama bu marka asla yanıltmadı kaç kere yaptıysam yoksa yoktu. Çok şükür bu kez beş kala gösterdi tabi her ihtimale karşı gecikmenin yedinci gününe kadar bekleyin diyor doktorlar ama sabretmek zor Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen ve hak eden herkese![]()