Awox erken gebelik testi yaptım

lenamm06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
36
7
1
30
Merhabalar adetime 10 gün kala aşırı gebelik belirtisi yaşadığım için awox test yaptım ben çizgi göremedim 2 gün sonra tekrarlıcam böyle olup sonrada pozitifi gören var mı

Eklentiler

• IMG_2626.webp
    IMG_2626.webp
    141,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2625.webp
    IMG_2625.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba. Awox testi beni hiç yanıltmadı. On gün kala çok erken bir süre varsa bile çıkmaz. Ben 6 gün kala yaptığında negatifti 5 kala yaptım çok silik çıktı kan verdim 14 değer çıktı. Çok hassas bir test bir kaç gün daha bekleyin derim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸

Merhaba. Awox testi beni hiç yanıltmadı. On gün kala çok erken bir süre varsa bile çıkmaz. Ben 6 gün kala yaptığında negatifti 5 kala yaptım çok silik çıktı kan verdim 14 değer çıktı. Çok hassas bir test bir kaç gün daha bekleyin derim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸
14 değeriniz gösteren testiniz mevcut mu acaba atabilir misiniz buraya :)

Testinizi atmanız mümkün mü teşekkür ederim bu arada

Bu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür 😊

Eklentiler

• IMG_4172.webp
    IMG_4172.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür 😊
Maşallah sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun 🥰 benim bat 5 ekimdi şuan erken belirtiler taşıyorum emin olamadım test yaptım tekrarlasam mı iki gün sonra

Eklentiler

• BEFC339E-75CC-476E-BC91-CDC44E81CBAC.webp
    BEFC339E-75CC-476E-BC91-CDC44E81CBAC.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 71
Çok fazla marka denedim en güvenilir dediklerinde bile yalancı pozitif gördüm ama bu marka asla yanıltmadı kaç kere yaptıysam yoksa yoktu. Çok şükür bu kez beş kala gösterdi tabi her ihtimale karşı gecikmenin yedinci gününe kadar bekleyin diyor doktorlar ama sabretmek zor Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen ve hak eden herkese 😊

Çok fazla marka denedim en güvenilir dediklerinde bile yalancı pozitif gördüm ama bu marka asla yanıltmadı kaç kere yaptıysam yoksa yoktu. Çok şükür bu kez beş kala gösterdi tabi her ihtimale karşı gecikmenin yedinci gününe kadar bekleyin diyor doktorlar ama sabretmek zor Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen ve hak eden herkese 😊
Amin inşallah benim bir oğlum var 8 yaşında ikinciyi istyioruz iki senedir olmuyo doktora gitmedik kendiliğinden olur diye bu ay tuhaf belirtiler olunca test yaoayım dedim. Nasipte varsa olur artık. Birde sizin akıntınız var mıydı bende yok göğüs hassasiyeti var ama kasık ağrısıda çok fazla

Teşekkür ederim inşallah 🥰 bence sabah ilk idrarla yeniden yapın. En doğru sonucu sabah görürsünüz. Fotoğrafta hafif bi çizgi belirmiş gibi duruyor inşallah miniğiniz sizinledir. 🌸

Ben aslında 10 gün kala anladım olduğunu bir kere düşük yaşadım ondaki belirtinin aynısı oldu çok erken dönemde göğüste değil de göğüs ucunda geçmeyen bi hassasiyet vardı hafif kramplar bir de başka bir belirtim olmadı erken dönemde. Bu yüzden biraz erken hissettim varlığını. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun

Back
X