- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox kötü bir marka değil dilersen yarın sabah ilk idrarınla tekrarla testi eğer tekrardan pozitif görürsen kan tahlili vermeni öneririm bende 4 gün kala ilk idarımda silikle öğrendim gebeliğimi. Gün içerisinde tekrarladığımda negatif sonuçlar aldım fakat ilk idrarda hep pozitifti. Freely markayla öğrenmiştim ben beta 22.6 iken yakalamıştı. Dediğim gibi sabah ilk idrarınla tekrarla yada kan tahlili vermelisinKızlar adetime 4 gün var bu sabah awox marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika bisey görmedim 5 dakika daha bekledim yani 10 15 dakika icinde silik cizgi oluşmuş bu süre uzun bi sure mi bu testte yanlış pozitif gören oldu mu güvenilir mj acaba
merhabalar ben de awoxta sonradan belirginleşen bi çizgiyle öğrendim gebeliğimi, sizin son durum ne acabaKızlar adetime 4 gün var bu sabah awox marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika bisey görmedim 5 dakika daha bekledim yani 10 15 dakika icinde silik cizgi oluşmuş bu süre uzun bi sure mi bu testte yanlış pozitif gören oldu mu güvenilir mj acaba
Dün başka bir marka yaptım onda da silik çıktı, pozitif mi bunda da sizceAwox kötü bir marka değil dilersen yarın sabah ilk idrarınla tekrarla testi eğer tekrardan pozitif görürsen kan tahlili vermeni öneririm bende 4 gün kala ilk idarımda silikle öğrendim gebeliğimi. Gün içerisinde tekrarladığımda negatif sonuçlar aldım fakat ilk idrarda hep pozitifti. Freely markayla öğrenmiştim ben beta 22.6 iken yakalamıştı. Dediğim gibi sabah ilk idrarınla tekrarla yada kan tahlili vermelisin![]()
Bence var görünüyor bu awox muDün başka bir marka yaptım onda da silik çıktı, pozitif mi bunda da sizce
Evet awoxBence var görünüyor bu awox mu
Ben 5 gün kala yaptım negatif . Belirtileriniz var mıEvet awox
Reglime 1 gün var benim. Bel ağrısı hariç pek belirtim yokBen 5 gün kala yaptım negatif . Belirtileriniz var mı
Kan verdiniz miReglime 1 gün var benim. Bel ağrısı hariç pek belirtim yok
Muhtemelen pazartesi veririm , adet gecikmesi de olursaKan verdiniz mi
Testte var gibi çünkü ben olsam bekleyemezdim :)Muhtemelen pazartesi veririm , adet gecikmesi de olursa