- 3 Ocak 2021
- 5.228
- 1.774
- 123
- Konu Sahibi asmalikonak
-
Bende yaptım da Oyüzden umutlanmim dedim benimkiler bunlar biri aeox biri kaset testBuraya atsam da belli olmaz çünkü kalite düşüyor gözle net görülebilen bir cizgiydi pembeydi cizgilerde en azından kan 3 4 beta çıksaydı diye düşündüm resmen 0 çıktı beta awox da güvenilir değilmiş arkadaşlar onu anlamış oldum hicbir gebelik testine güvenmiyorum artık
Bence sizin bariz pozitif hayırlı olsunBende yaptım da Oyüzden umutlanmim dedim benimkiler bunlar biri aeox biri kaset test
İnşallah canım teşekkür ederimBence sizin bariz pozitif hayırlı olsun
Ben de Awox marka yaptım 5 dk da silikti 15 dk da netleşti. Sizce gebe miyim bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 3597922 Eki Görüntüle 3597921
Teşekkür ederiimEvet çizginiz belirgin, hayırlı olsun
Benimde aynı böyleydi kanim negatifdi inşallah pozitifdir seninkiBende yaptım da Oyüzden umutlanmim dedim benimkiler bunlar biri aeox biri kaset test
Pozitif canım çok şükürBenimde aynı böyleydi kanim negatifdi inşallah pozitifdir seninki
Pozitif canım bence Hamile sın ben de az önce yaptım ama aşırı silik adetim 12 gün geçti Hayırlı olsun Kan ver canımkızlar benimkinede bakarmısınız adetime 4 gün var
ay inşallah canım bakalım hastalanmasam bayramdan sonra vereceğimPozitif canım bence Hamile sın ben de az önce yaptım ama aşırı silik adetim 12 gün geçti Hayırlı olsun Kan ver canım
Az önce yaptığım test bu da canım aşırı silik benim deay inşallah canım bakalım hastalanmasam bayramdan sonra vereceğim
ay inşallah ikimizde de vardır hayırlısı neyse o olsun inşallahAz önce yaptığım test bu da canım aşırı silik benim de
Benim iki çocuğum var canım Spiral kaydı doktor çıkardı kistin var diyince korunmadım var mı yokmu diye emin oliyim diye test yaptım iki tanesine zor bakıyorum Allah sana nasip etsinay inşallah ikimizde de vardır hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bak bakiyim canım beli oluyor mu ikinci çizgiay inşallah ikimizde de vardır hayırlısı neyse o olsun inşallah
evet seninde beli canım olsun olursa da allah uzun ömür versin inşallah bebek bereketiyle gelirBak bakiyim canım beli oluyor mu ikinci çizgi
Yok canım benim Vallah içten Dua etim Sen hamile sın İnşallah Allah sana nasip etsinevet seninde beli canım olsun olursa da allah uzun ömür versin inşallah bebek bereketiyle gelir
Kan versem sonuç çıkarmı acaba biraz daha mı bekliyim bilemedimevet seninde beli canım olsun olursa da allah uzun ömür versin inşallah bebek bereketiyle gelir
Benimde testim böyle oldu ilk dakikalarda çıktı.Umarım sizinde benimde gebelik vardır bende pcosluyumMerhaba kızlar benim testime de bakabilir misiniz awox marka test vardı elimde yaptım flaşla gözüken bir çizgi var fotoğrafta renk değiştirince belli oluyor sizce gebelik var mı? Pcos’um var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?